Ekonomistöd och Kundsupport

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en medarbetare till:

Ekonomistöd och Kundsupport

Det blir din uppgift att stödja och hjälpa kunderna i deras användning av både standardsystem och kundanpassade lösningar. Förutom att ge support till användare testar och dokumenterar du kring systemen. Stöd till kunderna vid implementering av våra lösningar och förfrågningar kring nya funktioner ingår även i rollen tillsammans med intern administration.

Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. En viktig del är samordningen mellan kunder och företagets konsulter i projekten. Med tiden leder du även mindre kundprojekt själv.

Vi tror du har några års praktisk erfarenhet av att jobba med redovisning och stort intresse för ekonomi, administration och företagande. Du har goda kunskaper i redovisning och kan tolka balans- och resultatrapporter.

Som person är du ordningsam, engagerad och kommunikativ. Förmågan att förklara och uttrycka dig i tal och skrift tror vi är viktiga för att lyckas. Du trivs i ett mindre företag som erbjuder variation, kundkontakt och utmaningar. Du uppskattar kundkontakt, tycker du dessutom det är roligt med försäljning ser vi det som en fördel.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan senast den 25/2. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu