Redovisningsekonom (Tillsatt)

För kunds räkning söker vi nu en Redovisningsekonom Skandinavien 
Du kommer arbeta med redovisning, periodisering, kontoavstämningar samt vara involverad i månadsbokslut. Tjänsten omfattar flera enheter i Skandinavien och är en kvalificerad ekonomiroll. Moms, arbetsgivaravgifter och intrastatrapportering ingår likaså.
Internrapportering, likviditetsplanering och SCB statistik omfattas även av tjänsten. Du sköter även administrationen kring företagets leasingbilar. Löneadministrationen är outsourcad men du är kontaktperson och behjälplig vid interna frågor kring lön.
Du har gedigen erfarenhet som redovisningsekonom samt har mycket goda kunskaper i Excel. Är du en van SAP användare värderas det högt. Har du arbetat i en koncern mot tydliga deadlines är det meriterande tillsammans med erfarenhet av löner. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du utåtriktad, självgående och proaktiv. Du trivs med ett högt arbetstempo, är ansvarstagande och vill utvecklas som redovisningsekonom.
Låter det spännande? Då kan vi erbjuda dig en kvalificerad redovisningsroll med Skandinavien som arbetsområde. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad i Halmstad.
För mer information kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Ansök nu