Web Manager

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

Nu söker vi en Web Manager

Vi har gått in i en spännande resa på NIBE Energy Systems och förstärker med en ny tjänst inom marknadskommunikation, med fokus på vår digitala närvaro i och utanför Sverige. En intressant utmaning för dig som vill arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken!Avdelningen för marknadskommunikation finns i Markaryd och består av ett team på 20 personer.

Som Web Manager är du NIBE:s specialist inom området där du arbetar med att öka organisationens kommunikativa digitala fokus. Du driver digitala projekt med syfte att öka trafik, konvertering samt öka synligheten i de digitala kanalerna. Du agerar kravställare vid digitala medieköp och följer upp resultat.

Du kommer ha daglig kontakt med dotterbolag och partners i olika delar av världen. Utifrån affärsstrategi tar du fram planer för marknadskommunikation i digitala kanaler både internt och externt för att driva och stödja online baserad försäljning. Genom SEO och SEM optimerar du webbinnehåll samt analyserar och följer upp trafik och konverteringsmål. I samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen planerar du för utveckling av webbplatsens innehåll. Du ansvarar för budget och uppföljning inom dina ansvarområden.

Vem är du?

Troligtvis har du en högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom kommunikation, webb och digitala medier samt minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i CMS-verktyget Sitevision, Google Adwords och Analytics, sökmotoroptimering samt digitalt medieköp är meriterande. Vår arena är global, du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Information:   

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu