Aktuella tjänster

Här hittar du mer information om tjänster, företag och sista ansökningsdag. Din information behandlas naturligtvis strikt konfidentiellt.

Customer Support/Coordinator

 

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2017 omsatte Tyri Sweden AB 101 miljoner SEK och har idag 41 anställda. För mer information om företaget se: www.tyri.se

Till Göteborg söker vi nu Customer Support/Coordinator

Tyri befinner sig en kraftig expansion och söker nu en medarbetare inom orderhantering, planering och kundservice. Rollen innebär daglig kontakt med flera funktioner på företaget samt med den internationella säljorganisationen. Kunderna återfinns inom en mängd olika applikationer på en internationell marknad där behov och utvecklingsnivå varierar.

Hantering av order och vägledning i samband med förfrågningar är viktiga delar av rollen. Du ansvarar för hanteringen av kundorder via e-post och uppkopplingar mot kundspecifika prognos- och orderläggningssystem samt telefonväxel. Produktionsplanering och fakturering ingår likaså samt uppdatering av prislistor och kundregister i affärssystemet.

I kundkontakterna informerar du om förändringar, förseningar och besvarar enklare tekniska frågor. För att effektivisera lagerhantering och distribution stödjer du säljarna i arbetet med att optimera kundernas beställningsvolymer.

Mot mindre nordiska kunder arbetar du mer proaktivt med avstämningar, leveransuppföljningar och produktutvärderingar. Du rapporterar till produktionschefen.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med internationella kontakter. Teknikintresse samt erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem är en stor fördel. Du har en relevant utbildningsbakgrund, lägst gymnasiekompetens och goda kunskaper i engelska. Kunskaper i övriga språk är meriterande.

Som person är du kommunikativ, ordningsam och flexibel. Du sätter stort värde i att tillgodose kundernas behov på ett positivt och professionellt sätt. För en hjälpsam, engagerad och ansvarstagande person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad av varierade arbetsuppgifter i en internationell miljö med många kontaktytor? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 4/2. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Redovisningskonsult

 

Baker Tilly Halmstad har idag 28 medarbetare. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 550 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. För mer information se: www.bakertilly.se

 Vi söker en Redovisningskonsult

Vill du jobba på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett positivt och glatt gäng? Söker du en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Då vill vi gärna veta mer om dig!

För oss är det viktigt med kompetenta medarbetare med rätt utbildning och erfarenhet, men minst lika viktigt är det att du gillar och delar våra värderingar och vår stil. När vi söker nya kollegor letar vi därför efter dig som:

 • har stor yrkesskicklighet
 • förmedlar och sprider kunskap
 • har kunden i centrum
 • är flexibel och kreativ
 • har stort engagemang och tar ansvar

Vi söker dig mednågra års erfarenhet av bokföring och bokslut. Hos oss kommer du att arbeta med löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 ellerCarin Mossberger 0701-460 390.

 

 

 

Ansök nu

Applikationssupport Dynamics AX

 

Axess Logistics Sweden AB ingår i koncernen Nordic Car Logistics, som är ett av de ledande företagen i Norden inom billogistik. Företaget tillhandahåller tjänster och fordonstransporter som ett led i att tillgodose kundernas behov. Kunderna är biltillverkare och deras generalagenter samt återförsäljare. Axess Logistics Sweden AB finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. Koncernen bedriver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda. För mer information se: www.axesslogistics.se

Till Halmstad söker vi nu en Applikationssupport Dynamics AX

Har du ett brinnande intresse för att utveckla processer och affärssystem? Inledningsvis kommer du få introduktion i verksamheten och dess processer och flöden. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå användare, projekt och organisationen, med kunskaper inom Dynamics 365 och inledningsvis AX 4.0.

Du kommer att vara delaktig i uppgraderingen från AX 4.0 till Dynamics 365 och därefter spela en viktig roll i den ständiga utvecklingen av systemet. I tjänsten ingår även planering och genomförande av introduktionsutbildningar för anställda och nyanställda. Funktionen är koncernövergripande vilket kommer innebära många kontaktytor inom organisationen och resor kommer att förekomma. Körkort B är ett krav.

Personen vi söker har goda kunskaper i affärssystem, processer och flöden. Vi tror du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter kopplade till utveckling av affärssystem och verksamhetsprocesser. Erfarenhet av uppgraderingar, byten eller integrationer av affärssystem är önskvärt. Har du dessutom erfarenhet av projektarbete, problemlösning och utbildning är det meriterande.

Vi tror du har en högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller logistik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Förståelse för ekonomi är en stor fördel. Som person är du kommunikativ och samarbetsinriktad samt drivs av utveckling och förändring. Vi värdesätter en jordnära och prestigelös attityd.

Företaget och billogiskbranschen befinner sig i en utmanande tillväxtfas. Är du driven inom affärssystem och vill dela med dig av dina kunskaper? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Ekonomichef

 

Swea Rör & Stål AB startade sin verksamhet i Halmstad 2001 som ett led i Biancogruppens expansion. Sedan starten har bolaget haft en stark tillväxt med huvudkontor och lager i Halmstad och ett försäljningskontor i Örnsköldsvik. Som en del av Biancogruppen har vi en bra kontakt med valsverk runt om i världen. Vår organisation genomsyras av ett servicetänkande. Utöver kapning och blästring som vi gör i eget hus, kan vi ombesörja allt från laserbearbetning till svarvning, fräsning och ytbehandling. Vi är idag 31 medarbetare och omsätter 120 miljoner. För mer info se: www.swearor.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en:

Ekonomichef

Tjänsten har ett varierat arbetsinnehåll och spänner över ett brett spektrum av ekonomuppgifter. Vid behov kommer du vara behjälplig i det dagliga ekonomiarbetet samtidigt som du ansvarar för rapporteringen och presentation till utländska huvudägare.

I arbetsuppgifterna ingår månadsbokslut, årsbokslut och controlling. Du följer upp kundorder, genomför kreditbedömning av kunder och ansvarar för försäkrings- och avtalsfrågor samt HR. Relationen med bank, myndigheter och andra intressenter ingår. Du har personalansvar för en person.

En viktig del är även att ta fram beslutsunderlag åt VD samt att utveckla och förenkla ekonomiprocesserna. Företaget står inför utmaningar inom digitalisering och automatisering där du kommer spela en central roll.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett mindre bolag. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du proaktiv, utvecklingsinriktad och flexibel. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och ett stort ansvarstagande. För att passa in i arbetsgruppen och på företaget värdesätter vi en positiv, prestigelös samt hjälpsam inställning.

Vi kan erbjuda en mångsidig och ansvarsfull roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande, dock senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

 

 

Ansök nu

Projektchef

 

Gnotec Sweden är ett hög automatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 350 anställda och omsättningen uppgår till ca 800 MSEK. Gnotec Group har totalt ca 600 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1 Mdkr. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Nu söker vi en Projektchef

I den nyinrättade rollen får du det övergripande ansvaret för att driva och genomföra kundprojekt. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat planering, styrning och uppföljning av projekt med avseende på kostnad, tid och kvalitet. I rollen har du många kontaktytor internt mot marknad, produktion, inköp och kvalitet. Parallellt med det övergripande ansvaret i befattningen driver du även egna kundprojekt.

Rollen innebär mycket kundkontakt och är bekväm med att föra tekniska dialoger med säljarna i organisationen samt kunderna kring tekniska lösningar. Du agerar rådgivare och hanterar förändringar samt ansvarar för planering av projektresurser. Personalansvaret omfattar fem personer i projektarbetsgruppen samt du sitter med i ledningsgruppen. Tjänsten är placerad i Kinnared och Reftele.

Du har gedigen erfarenhet av teknisk projektledning mot kunder och har en god affärsförståelse. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är ett krav. Erfarenhet från fordonsbranschen är en klar fördel. Förmodligen har du en teknisk högskoleexamen samt goda kunskaper i engelska.

Personen vi söker är trygg i ledarrollen, har en god affärsförståelse samt ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. För att lyckas är du en flexibel och lösningsfokuserad person som ser möjligheter istället för problem och är prestigelös.  

Är du intresserad av en omväxlande och utmanande tjänst i ett företag som ligger i branschens absoluta framkant? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Junior Systemkonsult

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi en junior systemkonsulter

Du trivs i ett mindre företag med varierade arbetsuppgifter, samarbete och ett stundtals högt tempo. Vi är ett drivet gäng med högt i tak och med en spännande framtid. Företaget är ekonomiskt stabilt och ägs av ledningen.

Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga system och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar. På lite längre sikt är målet att du även ska kunna ta ett större ansvar inom support och utveckling av våra kunder.

Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar t ex inom Informatik eller Affärssystemprogrammet på högskolan kan också fungera. Har du intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig. Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Det är viktigt för oss att du kommer in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad med förmåga att förstå kundernas behov.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu

Produktionsinriktad Kvalitetschef

 

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, ångdusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår fabrik i Halmstad som omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta. För mer information se: www.tylo.se

Till Halmstad söker vi nu en engagerad och produktionsinriktad Kvalitetschef

Det blir din huvuduppgift att säkerställa att kunden upplever en kvalitet i världsklass. Du agerar självständigt, aktivt och operativt som kundens representant i hela verksamheten. Som kvalitetsexpert är du ett kvalificerat stöd och bollplank åt organisationen i kvalitetsfrågor.

Tillsammans, men under din ledning, optimerar och förenklar ni interna processer, driver kvalitetsprojekt för att optimera arbetsflöden och minimera avvikelser. Du är även delaktig i utvecklingen av produktionsprocessen och -flöden.

En viktig del av tjänsten är att säkerställa att lagar och krav inom kvalitet, miljö samt arbetsmiljö följs. I arbetsuppgifterna ingår även administration och utveckling av ledningssystemet och kontakterna med myndigheter, revisorer samt övriga externa intressenter inom kvalitetsområdet. Du rapporterar till företagets COO.

För att lyckas i rollen tror vi du har en ingenjörsexamen på högskolenivå. Du har ett antal års erfarenhet av en liknande roll i ett tillverkade företag. Kunskaper om kvalitetssystem och förståelse för hur ett väl fungerande kvalitetsarbete kan bidra till effektivitet och resultat är viktigt. Erfarenhet av Lean och SixSigma är meriterande. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift, ytterligare språk är en fördel.

Som person är du strukturerad, analytisk och målfokuserad. Du är jordnära, har en ödmjukhet inför andras kompetensområden och kan kommunicera på alla nivåer. Ditt arbetssätt kännetecknas av mycket sunt förnuft med ett tydligt fokus på slutkunden. Det är viktigt att du kan förklara och motivera förbättringsarbeten.

Brinner du för kvalitet- och produktionsfrågor? Har du en passion för människors välbefinnande? Tylös varumärke är världskänt för sin kvalitet och hållbarhet. I vårt strategiarbete har vi bestämt oss för att bygga och förmedla detta än tydligare.

Låter detta intressant ser vi fram emot din ansökan snarast, men senast 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu

Kvalificerad Ekonomiassistent

 

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, ångdusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår egna fabrik i Halmstad som nu omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta. För mer information se: www.tylo.se

Nu söker vi en kvalificerad ekonomiassistent

Söker du en omväxlande och ansvarsfull ekonomitjänst med internationella inslag? Är du en positiv, ordningsam och självgående person som brinner för ekonomiadministration? Då kan detta vara utmaningen för dig!

Ansvarsområden

 • Leverantörsreskontra – skanning, kontering, distribution i e-attest, utbetalningar
 • Kundreskontra – inbetalningar, uppföljning och kravhantering
 • Kreditbevakning av kunder & Kundkreditförsäkringshantering
 • Moms, intrastat och importmoms
 • Fakturering till koncernbolag
 • Anläggningsregisterhantering
 • Behjälplig vid månadsbokslut m.m.

Din profil

 • Lägst gymnasieekonom eller motsvarande
 • Några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Goda kunskaper av affärssystem (erfarenhet av Jeeves är meriterande)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och effektiv. Samtidigt är du hjälpsam, samarbetsinriktad och öppen för förändring. Du trivs med ett högt arbetstempo och med att ta ett stort eget ansvar.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan snarast men senast 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. 

Ansök nu

Projektledare inom mekatronik

 

Phoniro är ett svenskt IT-bolag med en internationell agenda och en vision att möjliggöra en tryggare ålderdom för fler. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet, har ca 75 anställda och omsätter ca 150 MSEK.Vi har idag egen utveckling av både hårdvara och mjukvara för välfärdsteknik som bland annat innefattar trygghetslarm, e-tillsyn, digital nyckelhantering och tid- och insatsuppföljning. Merparten av våra lösningar är utvecklade och tillverkade i Sverige. Phoniro var först med att ta fram ett system för Hemtjänsten så att de inte behöver använda traditionella nycklar. Phoniros mekatroniska låsenhet har producerats i över 100 000 enheter. I samarbete med partners som till exempel Tieto och Pulsen levererar vi systemlösningar integrerade med kundernas verksamhetssystem. Våra system finns i 200 av Sveriges kommuner och totalt görs mer än 85 miljoner hemtjänstbesök varje år med stöd av våra lösningar. Vi har också verksamhet i Holland, Norge, Danmark och Finland. För mer information se: www.phoniro.se

Till Halmstad söker vi en:

Projektledare inom mekatronik

Phoniros mission är att möjliggöra en tryggare ålderdom för fler. Den baserar sig på en övertygelse om att det krävs en smart användning av välfärdsteknik för att äldre ska få kvalitet och trygghet i sin omsorg till ett pris som samhället har råd att betala.

Rollen som projektledare inom mekatronik innebär tekniskt ansvar för Phoniros mekaniska och mekatroniska produkter. Det innebär både framtagning av nya produkter, industrialisering, mekanisk kvalitetssäkring och löpande testning och förbättringsarbete. På sikt kommer du bl.a. bli expert och vara 3rd line support på våra digitala låsprodukter samt hålla i kundträffar/utbildningar för att hjälpa våra kunder att på enklast sätt montera låsen. 

Arbetsuppgifterna kräver en bred teknisk kompetens som förutom problemlösning, konstruktion och projektledning, även innebär tät kommunikation med kunder och underleverantörer. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom mekanik, mekatronik eller som utvecklingsingenjör inom området.

Som person har du ett öppet sinne, är pragmatisk och kvalitetsmedveten. Du är en kommunikativ och samarbetsinriktad person som uppskattar många kontaktytor både internt och externt. Vi kan erbjuda en tekniskt utmanade tjänst i en framtidsbransch på ett företag som präglas av nyfikenhet, omtanke och arbetsglädje. Låter det intressant ser vi fram emot din ansökan snarast men senast den 8/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Välkommen att jobba i teknikens framkant i ett bolag som gör skillnad. På riktigt!

Ansök nu

Butikssäljare

 

SIKAB är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. Vi omsätter ca 55 miljoner och är 14 anställda. För mer information om företaget se: www.sikab.nu

Med placering i Hisings Backa söker vi nu en Butikssäljare 

Din huvudsakliga uppgift är att erbjuda företagets proffs- och avtalskunder en förstklassig service i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer. Proffsmarknaden kräver goda produktkunskaper och förståelse för olika arbetsförhållanden.

Arbetet innebär ett högt tempo då du hjälper flera kunder samtidigt med olika delar av det breda sortimentet. I arbetsuppgifterna ingår även alla övriga butikssysslor såsom uppackning, skyltning och tryck av profilkläder.

Troligtvis har du erfarenhet av direktförsäljning till kunder. Har du dessutom arbetat med avtalskunder inom B2B och är van vid affärssystem är det en fördel. Körkort B, gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.  

Som person har du en utpräglad servicekänsla, är samarbetsinriktad och noggrann. Du har en positiv attityd, trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig intressanta arbetsuppgifter i en angenäm arbetsmiljö tillsammans med trevliga arbetskamrater. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 21/1. Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu

Äldre tjänster →