Aktuella tjänster

Här hittar du mer information om tjänster, företag och sista ansökningsdag. Din information behandlas naturligtvis strikt konfidentiellt.

Teknisk Säljare

 

Gustavsberg Rörsystem AB har skapat, utvecklat och producerat avloppssystem, MA- System® och tryckrörssystem, VRS-System ® sedan 1947. Produktprogrammet innefattar även brunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar. Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation tillsammans med snabba och säkra leveranser innebär att vi kan guida dig till lösningar som gör skillnad. Huvudkontoret finns i Halmstad med produktion och centrallager med ca 18 anställda och omsättning runt 120 miljoner. Läs mer på www.gustavsberg-ror.se

Till Halmstad söker vi nu en Teknisk säljare

Vi kan erbjuda en tjänst med ett varierat arbetsinnehåll som omfattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter inom försäljningsområdet. En stor del av tjänsten är att aktivt skapa och utveckla relationerna med nya och befintliga kunder. För att lyckas med det behöver du träffa och påverka personer på flera olika nivåer vilket kräver analys, planering och framförhållning.

Tjänsten kräver din närvaro på fältet då det är där vi tror tillväxten skapas. Dina kontaktytor på marknaden är allt från installatörer och grossister till entreprenörer och föreskrivande led. I kundens ögon är systemkunskap och förmågan att se möjligheter tydliga mervärden. Detta utmanar ditt logiska tänkande, problemlösningsförmåga och tekniska kunnande.

Uppföljning och rapportering är en naturlig del, vilket utgör grunden för utvecklingen framåt. Din överblick av och förståelse för olika intressenters påverkan i försäljningsprocessen är avgörande för hur väl du kommer att lyckas. På sikt kommer denna person spela en central roll i försäljningsplaneringen. Administrativa arbetsuppgifter kring de system som avser stödja försäljningen och marknadsföringen ingår likaså. Du rapporterar till försäljningschefen och VD.

Vi tror du har erfarenhet av relationsskapande försäljning inom B2B. Du har jobbat med teknisk och/eller rådgivande försäljning med goda resultat. Du har ett intresse för problemlösning och troligtvis en utbildningsbakgrund inom det byggtekniska området. Branschspecifik kunskap eller praktisk erfarenhet är en merit.

Som person är du drivande, kreativ och framåtblickande. Samtidigt tar du dig tid att följa upp och analysera för att få en djupare förståelse. Du trivs i mötet med människor då du är kommunikativ, prestigelös och anpassningsbar. Till dina drivkrafter hör att hitta lösningar och se möjligheter tillsammans med kunder och dina kollegor i en platt, kompetent och engagerad organisation.

Låter det spännande? Vi kan erbjuda en intressant och variationsrik tjänst i ett företag som präglas av samarbete, engagemang och delaktighet. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 6/5. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701- 460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

Ansök nu

Applikationssupport Dynamics AX

 

Axess Logistics Sweden AB ingår i koncernen Nordic Car Logistics, som är ett av de ledande företagen i Norden inom billogistik. Företaget tillhandahåller tjänster och fordonstransporter som ett led i att tillgodose kundernas behov. Kunderna är biltillverkare och deras generalagenter samt återförsäljare. Axess Logistics Sweden AB finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. Koncernen bedriver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda. För mer information se: www.axesslogistics.se 

Till Halmstad söker vi nu en Applikationssupport Dynamics AX 

Har du ett brinnande intresse för att utveckla processer och affärssystem? Inledningsvis kommer du få introduktion i verksamheten och dess processer och flöden. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå användare, projekt och organisationen, med kunskaper inom Dynamics 365 och inledningsvis AX 4.0.

Du kommer att vara delaktig i uppgraderingen från AX 4.0 till Dynamics 365 och därefter spela en viktig roll i den ständiga utvecklingen av systemet. I tjänsten ingår även planering och genomförande av introduktionsutbildningar för anställda och nyanställda. Funktionen är koncernövergripande vilket kommer innebära många kontaktytor inom organisationen och resor kommer att förekomma. Körkort B är ett krav.

Personen vi söker har goda kunskaper i affärssystem, processer och flöden. Vi tror du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter kopplade till utveckling av affärssystem och verksamhetsprocesser. Erfarenhet av uppgraderingar, byten eller integrationer av affärssystem är önskvärt. Har du dessutom erfarenhet av projektarbete, problemlösning och utbildning är det meriterande.

Vi tror du har en högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller logistik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Förståelse för ekonomi är en stor fördel. Som person är du kommunikativ och samarbetsinriktad samt drivs av utveckling och förändring. Vi värdesätter en jordnära och prestigelös attityd.

Företaget och billogiskbranschen befinner sig i en utmanande tillväxtfas. Är du driven inom affärssystem och vill dela med dig av dina kunskaper? Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Systemkonsult Affärssystem

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi en Systemkonsult Affärssystem

Du trivs i ett mindre företag med varierade arbetsuppgifter, samarbete och ett stundtals högt tempo. Vi är ett drivet gäng med högt i tak och med en spännande framtid. Företaget är ekonomiskt stabilt och ägs av ledningen.

Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar. På lite längre sikt är målet att du även ska kunna ta ett större ansvar inom support och utveckling av våra kunder.

Jobbet är variationsrikt och innebär att prata med kunder om deras behov, föreslå lösningar och därefter programmera. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling.

Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar t ex inom Informatik, IT eller ekonomi på högskolan kan också fungera. Har du bara intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Det är viktigt för oss att du kommer in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad med förmåga att förstå kundernas behov. Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu

Webbutvecklare

 

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs- och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi växer och söker nu till Halmstad en Webbutvecklare

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress- och WooCommerce-sajter till mer komplexa system baserade på en egen PHP-produktplattform med moderna ramverk för både back- och frontend eller på e-handelsmodulen till vårt affärssystem.

För att lyckas behöver du vara intresserad av utveckling av PHP-system. Du är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk, objektorienterad PHP-utveckling, eller att göra teman och plugins till WordPress är det en fördel.

Beroende på person kan man få jobba med WordPress/WooCommerce eller applikationsutveckling med moderna ramverk. Vi arbetar med ramverk som Symfony, Ember.js, Laravel, Angular. Eftersom vi ser gränssnitt och användarvänlighet som viktiga delar av systemen måste du ha intresse för detta.

I många projekt kombinerar vi olika verktyg vilket ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder. Organisationen är platt med högt i tak och alla ställer upp för varandra.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du på sikt stor möjlighet att utveckla din roll. Kanske jobbar du idag med enklare webbuppsättning in house eller på t ex en reklambyrå.

Vi erbjuder dig chansen att jobba och utvecklas tillsammans med riktigt kompetenta kollegor. Hos oss får du en miljö där du kan lära dig nya områden och tekniker och mer avancerad utveckling. Eller är du kanske nyutexaminerad från en relevant utbildning.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu

Junior Controller

 

Phoniro är ett svenskt IT-bolag med en internationell agenda som möjliggör en tryggare ålderdom för fler. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet, har ca 80 anställda och omsätter ca 150 MSEK. Stark produktinnovation är en del i vårt DNA. Phoniro Care är namnet på den gemensamma cloud-plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag i Norden och Holland använder Phoniros lösningar idag. Kontor finns bl.a. i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Luleå, Århus och Utrecht. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i Assa Abloy Hospitality som är en global verksamhet. För mer info: www.phoniro.se

Rollen som controller är baserad på Phoniros välkomnade huvudkontor i Halmstad där du kommer att arbeta brett med ekonomifrågor tillsammans med övriga tre personer i teamet på ekonomiavdelningen. Speciellt för rollen är att du även kommer att hantera och ansvara för bolagets kundavtal vilket innebär tät kontakt med försäljningsorganisationen. Här kommer din analytiska förmåga väl till pass.

Då Phoniro numera ingår i Assa Abloy-koncernen blir rapportering mot koncernen med deadlines en viktig del i arbetet. Vi ser gärna att du som söker är i början av din karriär, är engagerad och nyfiken och vill vara med på en spännande resa framåt.

I rollen som controller på Phoniro kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

 • Delaktig i framtagande av månads-, kvartals-, och årsbokslut
 • Budget-, och prognosarbete
 • Koncernrapporteringen
 • Lönsamhetsanalys på affärer och produkter
 • Analysera och administrera kundavtal
 • Stöd i ekonomiska frågor till försäljningsorganisationen
 • Jobba nära CFO med Ad hoc analyser och rapporter

Vi söker dig som är civilekonom och med arbetserfarenhet inom liknande område. Som person är du analytisk och strukturerad och har öga för detaljer. God kommunikationsförmåga och trygg med att arbeta mot givna deadlines är ett måste.

Självklart är du väldigt duktig i Excel och van användare av affärssystem, med förståelse för vikten av att hålla systemet uppdaterat med rätt grunddata. Meriterande om du arbetat i SAP. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du gillar att kavla upp ärmarna och stimuleras av att arbeta i ett framåtdrivande bolag med hög ambitionsnivå.

Välkommen till en roll som kombinerar lokal förankring med globalt scope i ett företag som gör skillnad, på riktigt!

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 22/4.

Ansök nu

Controller

 

Smurfit Kappa koncernen är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 45 000 anställda på 370 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på ca 8,2 miljarder € 2016. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 700 anställda på 11 enheter och med en omsättning på ca 1,9 miljarder SEK 2016. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, smarta och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se.

Nu söker vi en Controller                               

Vi söker en Controller till ett utmanade och omväxlande arbete vid vår fabrik i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad där 170 av våra medarbetare har sin arbetsplats.

Som Controller är du länken mellan platsledningen och företagets centrala ekonomiavdelning i Eslöv. Ditt ansvar är att se till att det ekonomiska arbetet vid enheten följer företagets rutiner. Controllern är ansvarig för enhetens inköpsavdelning och har därmed personalansvar för två medarbetare på denna avdelning.

Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till platschefen.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

 • Säkerställa att företagets ekonomiska rutiner följs.
 • Följa upp och rapportera enhetens nyckeltal, både ekonomiska och processrelaterade.
 • Säkerställa att enhetens ekonomiska underlag är klara samt validerade vid avsedd tidpunkt vid respektive månadsbokslut.
 • Budgetarbete, kvartalsvisa prognoser samt löpande uppföljning och analys av enhetens kostnader.

Vi söker dig som har erfarenhet av likartade befattningar och innehar en högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller erfarenhet som bedöms som likvärdiga. Du har en god helhetssyn samt förmågan att prioritera och skall vara van att använda administrativa IT – verktyg i ditt dagliga arbete. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt. Erfarenhet av SOX samt SAP är meriterande.

För att lyckas i rollen krävs det att du innehar en god ekonomisk kompetens. Du är drivande, handlingskraftig, analytisk och trivs i en internationell affärsmiljö

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 23/4.

Ansök nu

Produktionschef

 

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 100 miljoner. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Vi söker en Produktionschef

Det blir din huvuduppgift att fortsätta utveckla och förbättra produktionsprocessen med avseende effektivitet, tillgänglighet och kvalitet. Du tar det övergripande ansvaret för planering och arbetsfördelning samt har direkt personalansvar för ett trettiotal medarbetare. Inom ramen för personalansvaret genomför du medarbetarsamtal och medarbetarnas kompetensutveckling.

Arbetsledning och ledarskap är viktiga delar i tjänsten. Din förmåga att motivera och engagera dina medarbetare är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas. Det gäller att göra kloka prioriteringar och samtidigt etablera ett arbetsklimat som uppmuntrar till ständiga förbättringar och nytänkande.

Du har några års erfarenhet av en liknande befattning inom tillverkande industri. Har du erfarenhet från underleverantörsledet ser vi det som en fördel. Teknik är ett av dina intressen och du är en van användare av affärssystem. Erfarenhet av Pyramid är en fördel.

Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Som person är du utvecklingsorienterad, ser nya möjligheter och förbättringsområden. Samtidigt är du duktig på att bygga strukturer och se flöden.

Du är en tydlig ledare med förmågan att informera och entusiasmera medarbetarna mot gemensamma mål. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som produktionschef samarbetar du främst med produktionsplanering men även övriga nyckelpositioner i företaget.

Tror du på kommunikation och ständiga förbättringar? För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/4.

Ansök nu

Avdelningschef

Diab AB är ett företag med verksamhet inom kompositmaterial och sandwichteknologi. Produkterna används över hela världen inom Marin-, Vind-, Aero-, Transport- och Industrisegmenten. Diab AB ingår i Diabkoncernen med sina fyra huvudsakliga produktionsenheter i Sverige, USA, Kina och Italien. Bolaget är representerat via egna försäljningsbolag på den inhemska och internationella marknaden. Koncernen omsätter ca 1,5 miljard och har ca 1240 anställda. Diab AB är ett produktionsbolag som omsätter ca 545 miljoner och har ca 220 anställda. Fabriken i Laholm är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om oss och våra produkter på www.diabgroup.com. 
 
Diab värdesätter säkerhet, kundfokus och pålitlighet, vi har en ”Can do” inställning vilket ger en högeffektiv organisation. Vi tror att kvalitet och nöjda kunder är ett direkt resultat av våra medarbetares arbetstillfredsställelse. Genom att tillvarata medarbetares tankar, idéer och kunskap driver vi vår utveckling framåt genom ett ständigt förbättringsarbete. 
                    
Diab AB söker avdelningschef till vår produktionsverksamhet i Laholm
 
För att passa in hos oss som chef har du ett genuint intresse av att utveckla och engagera människor. Du ska ha ett driv och en vilja att ständigt förbättra verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du fattar resoluta beslut och ta ansvar för din egen samt arbetsgruppens utveckling och resultat. Du har förmåga att administrera och analysera information för att återkoppla till verksamheten. Du kan jobba självständigt men har samtidigt lätt för att samarbeta och kommunicera med människor på ett tydligt och konstruktivt sätt. Du stödjer, entusiasmerar och utvecklar dina medarbetares kompetens. Du trivs med ett högt tempo i en flexibel verksamhet och du har naturligt kund och flödesfokus. 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter 
 
Du kommer ingå i ett team med 6 avdelningschefer. Ditt personalansvar omfattar ett personalteam på 25-35 personer. Du rapporterar till driftchef inom området. Som avdelningschef har du ansvar för din del av produktionsområdet vilket betyder att du ska leda den dagliga verksamheten så att produktionen
bedrivs säkert med bra kvalitet, hög leveransprecision och god effektivitet. Detta innebär i praktiken arbetsuppgifter kring bemanning och direkta personalfrågor, arbetsmiljö- och miljöfrågor samt uppföljning, förbättring och analys av produktionen. Förbättringsarbetet, både vad gäller metodförändringar och processförbättringar samt ständiga förbättringar sker genom förbättringsgrupper. 
 
Kvalifikationer
 • Du har erfarenhet av chefs- eller ledande arbete med personalansvar inom
  produktion. 
 • Lean ledarskap och dess verktyg. 
 • Du har tekniskt kompetens och ett intresse att ihop med produktionsteknik
  utveckla anläggningen. 
 • Erfarenhet av något ERP-system, planeringssystem. 
 • Du har arbetat med och ser naturligt ständiga förbättringar där alla är med. 
 • Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 
 • Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, framför allt
  ledarskapsförmågan. 
 
Är du intresserad? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning med stort ansvar. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/4. Har du frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.
 
Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara ett hållbart och välkomnande företag. Vi eftersträvar och värdesätter en jämn könsfördelning, olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster. 

Ansök nu

Brand & Marketing Coordinator

 

TylöHelo Group är en av de största företagen inom bastu- och ångbadsbranschen. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en global marknad. TylöHelo Group har tillverkning av basturum, bastuaggregat och ånggeneratorer i Finland, Sverige, Tyskland och USA samt säljkontor i Norge och Storbritannien. TylöHelo är representerad i över 90 länder via sitt distributionsnät. För mer information se: www.tylohelo.com

Nu söker vi en Brand & Marketing Coordinator

Målet med denna tjänst är att skapa en effektiv och likriktad marknadsföring inom TylöHelo Group vilket ställer höga krav på förmågan att förstå och hantera olika marknadskrav. Det blir din huvuduppgift att planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter i en allt mer digitaliserad värld.

Projektledning är en central del av tjänsten och du samordnar aktiviteter såsom produktlanseringar och sortimentsfrågor i samarbete med ett flertal utländska enheter. I utformningen av marknadsföringen samarbetar du med en extern byrå där du håller i taktpinnen och budget. Uppföljning och utvärdering är en viktig del och du rapporterar till Chief Sales & Marketing Officer i TylöHelo Group.

Tjänsten omfattar även de system som hanterar produktinformation, loggar trafik och utfall på digitala plattformar. Du ansvarar för informationens riktighet samt de analyser som ligger till grund för beslut inom den digitala marknadsföringen. Hit hör även frågor kring varumärkesskydd.

I det dagliga arbetet stöttar du marknadsbolagen med säljstödsmaterial vilket innebär många kontaktytor både internt och externt i organisationen. Tjänsten omfattar resor inom och utanför Skandinavien.

Du är en driven projektledare med djupa kunskaper och ett brinnande intresse för digital marknadsföring och analys. Troligtvis har du några års praktisk erfarenhet av att planera, skapa och analysera digital marknadsföring. Erfarenhet av analysverktyg såsom Hubspot är en fördel.

Vi tror du har en högre utbildning inom marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet av eget budget- och resultatansvar. Du behärskar svenska och engelska på en hög nivå. Kunskaper i finska är en klar fördel. Övriga språk är en merit. Internationell erfarenhet är en klar fördel.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och analytisk. Du har en positiv attityd och är lösningsfokuserad. Egenskaper som affärsmässighet, initiativkraft och förmågan att arbeta både självständigt och i team är viktiga för att nå framgång i rollen.

Vill du arbeta med marknadsföring, varumärkesbyggnad och projektledning i en internationell miljö? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i en dynamisk bransch. Möjlig placering är Halmstad, Sverige eller Espoo, Finland.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2/4. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger +46 701 460 390 eller Andreas Nilsson +46 701 460 391

Ansök nu

Strategisk Inköpare inom Mekanik

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2017 omsatte Tyri Sweden AB 101 miljoner SEK och har idag 41 anställda. För mer information om företaget se: www.tyri.se

Till Göteborg söker vi en Strategisk Inköpare inom Mekanik

Du kommer att ansvara för de strategiska inköpen av mekaniska komponenter inom Tyri gruppen.  De största områdena är formsprutade plastdetaljer och pressgjuten aluminium. Våra produkter kräver oftast specialverktyg och tas fram i ett tidigt samarbete med våra valda samarbetspartners. Målet med tjänsten är att skapa djupare relationer med leverantörerna för att kunna skapa en effektiv gemensam utveckling. För att hålla dig a jour med den senaste utvecklingen på komponent- och materialsidan besöker du mässor, leverantörer och seminarier inom området.

Du samarbetar med utvecklingsavdelningen och ger dem ny input i sitt arbete samtidigt som du får stöd i komplexa tekniska frågeställningar. En viktig del av tjänsten är leverantörsbedömningar för att säkerställa kvalitet, tillverkningskostnader och framtida volymuppgångar. Löpande förbättringsarbete och uppföljning ingår i denna del.

Vi tror du har en teknisk eller kommersiell utbildningsbakgrund och ett gediget tekniskt intresse. Kunskaper inom elektronik är en klar fördel. För att lyckas krävs några års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete i en internationell miljö och gärna erfarenhet från fordonsindustrin. Goda kunskaper i engelska och förhandlingsvana är ett krav. Personen vi söker är nyfiken, kritisk och utvecklingsinriktad. Förmågan att skapa relationer och samarbeta är personliga egenskaper vi letar efter.

Är du en utvecklingsinriktad inköpare med stort tekniskt intresse och förmågan att skapa långsiktiga relationer? Vi kan erbjuda en intressant och omväxlande utmaning i ett dynamiskt företag.  Resor ingår i tjänsten och du rapporterar till VD.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2/4. För mer information kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Äldre tjänster →