Aktuella tjänster

Här hittar du mer information om tjänster, företag och sista ansökningsdag. Din information behandlas naturligtvis strikt konfidentiellt.

Säljsupport/Planering

För kunds räkning söker vi en medarbetare inom Säljsupport/Planering 
 
Du kommer arbeta med stora delar av orderprocessen från order, leveransbokning, lager till utleverans. Tjänsten innebär frekvent kontakt mot kollegor och kunder. Du stödjer försäljningsavdelningen administrativt och hanterar kundfrågor och reklamationer.   
 
Tjänsten kräver erfarenhet av ordermottagning och kundservice. För att lyckas krävs god datorvana och erfarenhet av CRM- och Affärssystem. Erfarenhet av SAP är en klar fördel. Du har lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska och engelska.  
 
Som person är du kommunikativ, drivande och har en god arbetsstruktur. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Är du en driven person som trivs i en miljö med högt tempo och tuffa kundkrav då kan detta vara jobbet för dig! 
 
Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. För mer information kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. 
Tjänsten är placerad i Halmstad. 

Ansök nu

Receptionist

För kunds räkning söker vi nu en Receptionist 
 
Är du intresserad av en receptionistroll på med ett varierat arbetsinnehåll med många kontakter både internt och externt?   
 
I arbetsuppgifterna ingår att ta emot besökare, svara i telefon och mail. Registrering av frakter, leverantörsfakturor samt fakturering ingår likaså. I övrigt utför du administrativa uppgifter samt registrering av materialuttag. 
 
Vi tror du har erfarenhet av en liknade tjänst och brinner för service. Du har lägst gymnasiekompetens och goda kunskaper i engelska. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav på grund av företagets läge.  
 
Som person är du en utåtriktad ordningsmänniska som tar initiativ och ansvar. 
 
Låter det intressant? Du är välkommen med en ansökan, urval sker löpande. Frågor besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. 

Ansök nu

Affärsinriktad Projektledare

 

Hallands Energiutveckling, har sedan starten 2012 haft en stabil tillväxt. Kompetensen kring hållbar energiutveckling har funnits i företaget sedan start vilket marknaden uppskattat. Företaget är fortfarande ungt, men når nu en ny fas. Hallands Energiutveckling har haft en stark och stabil tillväxt som leverantör av marknadsledande solenergilösningar. Som ett led i företagets uppväxt och mognad, byter vi nu kostym med namnbyte till ”Kopernicus” och flyttar inom kort till helt nya lokaler i Halmstad. Nu är solen i centrum när det gäller modern energiutveckling. För mer information se: www.kopernicus.se 

Kopernicus expanderar ytterligare och söker nu en Affärsinriktad Projektledare 

​Har du ett brinnande intresse för modern energiutveckling och affärer? Vi kan erbjuda en intressant projektledarroll i en framtidsbransch! Det blir din huvuduppgift att driva kundprojekt från avtal till färdiginstallerad och driftsatt solcellsanläggning. När kunden har beställt sina solceller börjar du paketera projektet inför den kommande installationen. Du kommer även vara inblandad tidigt i offertstadiet samt vid eftermarkandsfrågor hos befintliga kunder.

​Du planerar ett installationsdatum med kunden och säkrar att dokumentera alla delar av projektet. Du ansvarar för inköp och logistik på egna projekt så att allt nödvändigt material finns på plats till det avtalade installationsdatumet. Installationen utförs av företagets egna montörer eller kontrakterade installatörer. En viktig del av din roll är att utveckla ett tätt samarbete med säljare, projektör, kunden, installatörer och elektriker, vilket ställer krav på din affärsmannaskap, tydlighet och kommunikationsförmåga.

​Anmälan till kundens elbolag samt uppkomna praktiska och tekniska frågor under projektet hanteras av dig. När installationen är klar ser du till att anläggningen driftsätts och att kunden får sin slutdokumentation. Du kommer även hjälpa till med löpande teknisk support mot våra kunder efter att solcelsanläggningen är installerad då vi lämnar generösa garantier och serviceavtal mot våra kunder.

​Erfarenhet som projektledare är ett krav tillsammans med en teknisk utbildningsbakgrund. Spetskompetens inom solenergi är en tydlig fördel. Kanske kommer du från branschen eller från en annan del av energiområdet. Du har goda kunskaper i engelska och har körkort.

​Som person är du en kompetent organisatör med god kommunikationsförmåga och har ett utpräglat affärssinne som innebär att du är lika mycket säljare som projektledare. Utöver ett starkt teknikintresse har du även förmågan att med genuint intresse och lyhördhet vinna kundernas förtroende och säkra lönsamma affärer. Du är självgående och strukturerad och är van med att jobba mot tydliga mål med ett tydligt lönsamhetansvar. Vi kan erbjuda dig en chans att påverka din egen framgång och bli ett namn i en ny och spännande bransch och du kan på sikt se dig själv i en ledande roll.

​Känns det spännande? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett bolag med stark tillväxt i en bransch med ljusa framtidsutsikter. Du erbjuds även kontinuerliga utbildningar hos leverantörer och förmånen att företräda några av branschens starkaste varumärken. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 6/8.

Ansök nu

Projektkoordinator

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vi ger även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer info se: www.quicksearch.se

 

Nu söker vi en till Projektkoordinator till teamet

Har du ett stort intresse för IT-system, har arbetat med IT-system eller har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom Informatik eller Systemvetenskap?

Nu söker vi en person som kommer bidra med viktig systemkompetens i våra projekt. Projektkoordinatorn säkerställer att de interna leveranserna från integrationsuppsättning, insamling av data, skapandet av enkäter och portaler följer planerna. Du blir expert på hur ett projekt praktiskt skall sättas upp systemmässigt.

Eftersom du är delaktig i flera kunduppdrag samtidigt har du en viktig del i kunskapsöverföring mellan olika projekt vilket i sin tur bidrar till den interna system- och processutvecklingen.

Som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har ett starkt intresse för system, digitalisering och användarvänlighet.

Om du vill lära dig mer om enkätutskick, integrationer, analys av data och digital rapportering samt jobba i team som levererar till några av Sveriges kända storföretag kan detta vara jobbet för dig!

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Produktspecialist

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som designar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk näs- och öronhåltagning. Om du, precis som vi, brinner för vackra smycken som samtidigt är snälla mot hud och hälsa, kommer du att passa väl in hos oss. För mer information om företaget se: www.blomdahl.se 
Blomdahl söker Produktspecialist Mellansverige 
Som produktspecialist på Blomdahl Medical kommer du att få vara med och sprida varumärket till kunder runtom i Sverige. Då vår passion är hudvänliga smycken och medicinsk håltagning, är det viktigt att du tilltalas av produkten och kan identifiera dig med målgruppen och dess behov.
Vi söker nu ytterligare en produktspecialist som i nära samarbete med sina kollegor driver försäljningen hos våra befintliga kunder. Du utgår från hemmet och ditt område sträcker sig över mitten av Sverige mellan Göteborg, Linköping, Karlstad, Örebro och Dalarna vilket innebär ca 30-50 övernattningar per år beroende på bostadsort.
Om du uppskattar att skapa relationer och nätverk, är en god kommunikatör i presentations- och utbildningssammanhang med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer, så kommer du att trivas hos oss, då en stor del av tjänsten består av utbildning i olika format. Om du på samma gång har förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat är jobbet rätt för dig. Och om du dessutom drivs framåt av att skapa goda affärsrelationer samt att se mål och möjligheter, så ser vi dig som rätt medarbetare i gruppen. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket som du kommer att representera.
Huvudfokus i tjänsten ligger i att utbilda kunder och att vara ute och presentera våra produkter hos våra befintliga kunder. Du gör både bokade besök och spontanbesök. Du kommer att hålla heldagsutbildningar för grupper och diplomera dem i medicinsk öronhåltagning, ca 25 tillfällen/år. Utbildningen hålls då oftast på hotell i närheten av dina kunder. Du kommer även att hålla i mindre genomgångar ute hos kund och i dina arbetsuppgifter ingår det även att uppdatera butikerna med skyltmaterial samt inspirera butikerna om hur Blomdahls smycken visuellt lyfts fram och säljs på bästa vis. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning från ditt hemkontor. Du får även delta på mässor och andra säljaktiviteter fortlöpande under året. De kunder du kommer att besöka är främst apotek.
Du kommer att ingå i ett engagerat team av Skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen i Sverige. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att hålla presentationer eller utbildningar och vi värderar din prestigelösa inställning, ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar.
Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda ett omväxlande arbete i en utvecklande och lyhörd miljö. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan, senast den 6/8, urval kommer dock ske löpande. Intervjuer planeras till v 29 och 30.

Ansök nu

Innesäljare/Ordermottagare

Bopp Utildi AB är en leverantör av produkter inom filtrering och separering samt materialhantering till kemi-, process-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget levererar produkter av hög kvalitet och med ett tekniskt avancerat utförande. I Laholm skräddarsys lösningar efter kundens behov samt serviceproduktion i form av dukomspänning av siktar och filter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hög servicenivå, stor flexibilitet, stort tekniskt applikationskunnande samt hög leveranssäkerhet. Målet är att vara marknadsledande inom de nischer där produkterna används. För mer information se: www.bopputildi.se

Med placering i Laholm söker vi nu en Innesäljare/Ordermottagare

Vi erbjuder en säljadministrativ roll med varierade arbetsuppgifter i en liten organisation. Tjänsten innebär kontakter internt och externt både på engelska och svenska. Bland arbetsuppgifterna återfinns i första hand orderregistrering, offertskrivning och försäljning till befintliga kunder i Skandinavien.

Du är kundernas kontaktperson vid leveransfrågor och hanterar godsaviseringen. I tjänsten ingår dessutom allmänna administrativa uppgifter samt operativa ekonomiska arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningar och löpande bokföring.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Du har god datorvana och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har erfarenhet av att jobba i ett affärssystem. Erfarenhet av SAP är en fördel.

Som person är du målmedveten, ordningsam och tycker om att arbeta både med människor och med siffror. Egenskaper vi letar efter är noggrannhet, struktur och en positiv inställning. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik vilket underlättar ditt arbete.

Låter detta intressant kan vi erbjuda en omväxlande tjänst i ett familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 4/7. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Ansök nu

Kvalitetschef

Diab är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial till olika typer av sandwich-kompositlösningar som gör kundernas produkter starkare, lättare och smartare. Diabs kärnmaterial används bland annat till vingar i vindkraftverk, vid tillverkning av båtar, flygplan, tåg och bussar samt inom byggnadskonstruktion. Diabkoncernen är en av världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 1,5 miljard SEK och 1 300 medarbetare. Med sju strategiskt placerade tillverkningsenheter och 16 helägda försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda sina globala kunder service på lokal nivå. Diab AB i Laholm är ett produktionsbolag med en omsättning på 545 miljoner och 220 anställda. Fabriken är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om oss och våra produkter på www.diabgroup.com.

Diab värdesätter säkerhet, kundfokus och pålitlighet, vi har en ”Can do” inställning vilket ger en högeffektiv organisation. Vi tror att kvalitet och nöjda kunder är ett direkt resultat av våra medarbetares arbetstillfredsställelse. Genom att tillvarata medarbetares tankar, idéer och kunskap driver vi vår utveckling framåt genom ett ständigt förbättringsarbete.

Diab  söker en kvalitetschef

Som kvalitetschef hos oss kan du se fram emot en fartfylld vardag med många intressanta uppgifter. Din uppgift blir att leda det operativa och strategiska kvalitetsarbetet. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta kvalitetsrelaterade frågor.

Du är en viktig resurs i projekt som rör utvecklingen av både våra produkter och vår produktion och du har en tät kontakt med kunder, leverantörer och certifieringsorgan. Som kvalitetschef på Diab kommer du att arbeta genom vårt verksamhetssystem med kontinuerligt förbättringsarbete med stort kundfokus, för att nå Diabs vision att bli världsledande på strukturella kärnmaterial.

Vi driver utvecklingen av företaget med tvärfunktionella Block, du ansvarar för kvalitetsblocket samt egen avdelning där du har personalansvar för sju personer, specialiserade inom kvalitetsteknik, kvalitetskontroll, mätteknik, avvikelsehantering samt Lab med produktionstester och utvecklingstester. Du har budgetansvar, rapporterar till Operation Excellence chefen och ingår i ledande styrgrupp.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter  är att  inspirera, vägleda och koordinera organisationen mot målet Noll fel. Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring.

Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och praktiska kvalitetsarbetet från daglig styrning till måluppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från processtillverkning gärna inom kemisk industri. Vi ser att du har erfarenhet av revisionsarbete inom ISO-certifiering ISO9001, gärna även AS9100 och ISO14000. Det är meriterande om du har kunskaper inom verksamhetssystem, SharePoint, Sex sigma 8D, FMEA.

Personliga egenskaper

Du är en naturlig ledare och vill utveckla människor vilket gör att din ledarkompetens är påtaglig och du har en förmåga att både utveckla egna medarbetare samt fungerar som bollplank och coach för chefer och produktion. För att axla denna roll tror vi att du kan motivera medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Du är strukturerad och har förmågan att hela tiden se förbättringspotential.

Som person är du självgående, drivande, målmedveten, uthållig och handlingskraftig. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du kommer att ha många kontakter, internt såväl som externt, och kommunicerar enkelt med alla i en organisation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 Ytterligare information och kontaktinformation

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, tillträde snarast. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 1 juli 2018.

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara ett hållbart och välkomnande företag. Vi eftersträvar och värdesätter en jämn könsfördelning, olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster

Välkommen med din ansökan!

Strategisk Inköpare inom Mekanik

Tyri startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. Tyri erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2017 omsatte Tyri Sweden AB 101 miljoner SEK och har idag 41 anställda. För mer information om företaget se: www.tyri.se

Till Göteborg söker vi en Strategisk Inköpare inom Mekanik

Du kommer att ansvara för de strategiska inköpen av mekaniska komponenter inom Tyri gruppen.  De största områdena är formsprutade plastdetaljer och pressgjuten aluminium. Våra produkter kräver oftast specialverktyg och tas fram i ett tidigt samarbete med våra valda samarbetspartners. Målet med tjänsten är att skapa djupare relationer med leverantörerna för att kunna skapa en effektiv gemensam utveckling. För att hålla dig a jour med den senaste utvecklingen på komponent- och materialsidan besöker du mässor, leverantörer och seminarier inom området.

Du samarbetar med utvecklingsavdelningen och ger dem ny input i sitt arbete samtidigt som du får stöd i komplexa tekniska frågeställningar. En viktig del av tjänsten är leverantörsbedömningar för att säkerställa kvalitet, tillverkningskostnader och framtida volymuppgångar. Löpande förbättringsarbete och uppföljning ingår i denna del.

Vi tror du har en teknisk eller kommersiell utbildningsbakgrund och ett gediget tekniskt intresse. Kunskaper inom elektronik är en klar fördel. För att lyckas krävs några års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete i en internationell miljö och gärna erfarenhet från fordonsindustrin. Goda kunskaper i engelska och förhandlingsvana är ett krav. Personen vi söker är nyfiken, kritisk och utvecklingsinriktad. Förmågan att skapa relationer och samarbeta är personliga egenskaper vi letar efter.

Är du en utvecklingsinriktad inköpare med stort tekniskt intresse och förmågan att skapa långsiktiga relationer? Vi kan erbjuda en intressant och omväxlande utmaning i ett dynamiskt företag.  Resor ingår i tjänsten och du rapporterar till VD.

Vi ser fram emot din ansökan snarast. För mer information kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Lagermedarbetare (Tillsatt)

 

Top Swede konfektion tillverkar yrkes- och profilkläder samt importerar skyddsskor. Vi arbetar för att ta fram funktionella arbetskläder med noggrant utvalda material. Vi designar modellerna och utvecklar materialen i samarbete med våra fabriker för att kunna erbjuda marknaden bästa tänkbara produkter till ett gynnsamt pris. Top Swede ingår i samma företagsgrupp som Sikab och delar lokaler i Hisings Backa. För mer information se www.topswede.se

Nu söker vi en Noggrann och Effektiv Lagermedarbetare

Du tar ansvar för att in- och utleveranserna sker effektiv och smidigt. Inleveranserna kommer styckvis eller i containers och ankomstkontrolleras. Containrarna lossas manuellt vilket kan vara fysiskt krävande. Arbetet kräver både effektivitet och organisationsförmåga. Orderplock, packning samt sammanställning av fraktdokument ingår likaså. Delar av lagerhanteringen sker med en plocktruck vilket underlättar arbetet.

Vi tror du har några års erfarenhet från lagerarbete kanske från ett distributionslager eller från styckegodshantering. Troligtvis är du van vid systemstöd och har i övrigt en allmänt god datorvana. Du har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska samt körkort B.

För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en lojal och ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Samtidigt tar du egna initiativoch arbetar effektivt och lösningsorienterat. Arbetsuppgifterna innebär att du både arbetar självständigt och i team.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig ett självständigt, ansvarfullt och varierat arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. På lagret arbetar 4 personer. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2018-06-10.

Ansök nu

Kundservice & Orderhantering (Tillsatt)

 

TylöHelo Group är en av de största företagen inom bastu- och ångbadsbranschen. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en global marknad. TylöHelo Group har tillverkning av basturum, bastuaggregat och ånggeneratorer i Finland, Sverige, Tyskland och USA samt säljkontor i Norge och Storbritannien. TylöHelo är representerad i över 90 länder via sitt distributionsnät. För mer information se: www.tylohelo.com

Nu söker vi en medarbetare inom Kundservice & Orderhantering

Är du intresserad av att arbeta i utåtriktad roll mot en internationell marknad? Du kommer spela en central roll i order- och leveransflödet ut mot företagets distributionsnätverk.

Du ser till att inkomna orders hanteras effektivt och korrekt samtidigt som du besvarar produkt- och leveransfrågor. Offertskrivning ingår som en naturlig del av arbetsuppgifterna tillsammans med planering och bokning av transporter från fabrik ut till kunden.

Specialprodukter hanteras utanför ordinarie arbetsflöden vilket kräver mer intern kommunikation och dokumentation.

Betalningssätten och villkoren varierar beroende på kund och marknad och kan i vissa fall innebära ett större krav på dokumentation, riskbedömning och förberedelser.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom orderhantering och leverans i en internationell miljö. Du har lägst gymnasiekompetens och mycket goda kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska är en klar merit tillsammans med övriga språk.

Som person har du ett tydligt kundfokus, är kommunikativ och ordningsam. Du uppskattar ett varierat arbetsinnehåll, många kontaktytor och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig en Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/6. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger +46 701 460 390 eller Andreas Nilsson +46 701 460 391.

Ansök nu

Äldre tjänster →