Aktuella tjänster

Här hittar du mer information om tjänster, företag och sista ansökningsdag. Din information behandlas naturligtvis strikt konfidentiellt.

Företagssköterska

Teamhälsan jobbar för att utveckla arbetsplatser där människor mår bra, känner arbetsglädje och kan växa. Teamhälsan består av tio medarbetare som tillsammans erbjuder allt du kan önska av en komplett företagshälsa. I våra roller som företagssköterska, företagsläkare, sjukgymnast, ergonom, arbetsmiljöingenjör, beteendevetare och organisationskonsult hjälper vi våra kunder både med dagsaktuella frågor och att se framåt för att utveckla arbetsmiljön och personalens välbefinnande. För mer information se www.teamhalsan.se

Nu söker vi en Företagssköterska på deltid

Vi är en företagshälsa på stark frammarsch som driver ett systematiskt och förebyggande hälsoarbete i nära samverkan med våra kunder. I dagsläget samarbetar vi med ett 100-tal företag i och runt Halmstad. Sommaren -17 flyttade vi till våra nya, fina lokaler på Söder. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta resa.

Vi söker en företagssköterska på deltid med intresse och/eller erfarenhet av att arbeta med att utveckla ett hållbart arbetsliv i företagen i Halmstad med omnejd.

Du kommer att arbeta nära våra kundföretag, koordinera och genomföra insatser på samtliga nivåer såsom företag, grupp och individ. Du kommer också vara ansvarig mot några av våra kunder.

Det huvudsakliga uppdraget är att stödja våra kunder och dess medarbetare med medicinska och psykosociala aspekter på arbetslivets inverkan på hälsa, trivsel och motivation.

Du kommer att arbeta med hälsofrämjande insatser, arbetsmiljökartläggningar, hälsokontroller, lagstadagade kontroller, utbildningar och rehabiliteringssamordning.

Erfarenhet/utbildning

Du är i grunden Leg.sjuksköterska och vi ser gärna att du har en vidareutbildning till företagssköterska eller distriktssköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från företagshälsovård.

Dina personliga egenskaper

Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga. För oss är det viktigt att du är initiativrik och kan entusiasmera andra.

Du är en självständig och drivande person, som vid behov kan växla om till en prestigelös lagspelare. För oss är det viktigt att du har en analytisk och social förmåga, då du blir en betydelsefull länk mellan våra kunders kontaktpersoner och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Anställningsvillkor

Visstidsanställning på max 6 månader, som övergår till en tillsvidareanställning.

Datorvana

Du har en vana att arbeta med office-paketet.

Körkort

B körkort fordras och vi ser att du har tillgång till egen bil.

Kontaktperson

Jörgen Abrahamsson VD, 070-611 47 11

Ansökan

Rekrytering sker löpande, dock sista ansökningsdag 190407.

Ansök nu

Kalkyl- och inköpschef

 

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning.Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har idag i koncernen totalt omkring 250 medarbetare. Vi har en stark och lokal förankring i västra Sverige. Vår framgång bygger på yrkesskickliga medarbetare, en stark vilja och ett stort engagemang.Vår ambition och vår bästa reklam är nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kompetent, engagerad och delaktig personal. Våra kunder utgörs huvudsakligen av stat, landsting, kommun, bostadsbolag, företag och industri. För mer information se: www.tageochsoner.se

Nu söker vi en Kalkyl- och inköpschef

Vill du arbeta i en varierad central roll där du är ansvarig för företagets strategiska anbuds- och inköpsarbete kan rollen som Kalkyl- och inköpschef vara något för dig. Tyngden ligger i att säkra kalkylarbetet för företaget, skapa riktlinjer för inköpen i projekten men också att utveckla leverantörslistan och bygga långsiktliga samarbeten med leverantörer. Ett noggrant strukturerat arbetssätt har stor påverkan på såväl omsättning som lönsamhet i projekten.

Ditt uppdrag

I rollen som Kalkyl- och inköpschef kommer du att få möjlighet att arbeta med olika projekt med varierande inriktning, komplexitet och storlek. Du kommer vara en ledande person som stöttar de olika avdelningarna på företaget. Idag har företaget en kalkylator placerad på kontoret i Varberg och förutom dig krävs ytterligare en kalkylresurs för att säkra anbudsprocessen. När det gäller inköp är det du som leder arbetet i att skapa rutiner och riktlinjer och se till att de följs av medarbetarna på företaget. De flesta kalkyl uppdrag genomförs på det lokala kontoret och din roll kan variera från att ha det övergripande ansvaret med fördelning av arbetsuppgifter till att själv arbeta med kalkylen.

Du har en tät dialog med VD och avdelningschefer om det strategiska arbetet kring framtida projekt. Du bedömer affären i uppdraget med risker och möjligheter och vilka projekt som är lönsamma för företaget.

Du kommer arbeta nära dina kollegor. Du är direkt underställd VD vilket innebär korta beslutsvägar. Som Kalkyl- och inköpschef kommer du ansvara för arbetet med att fastställa och implementera arbetssätt och metoder, identifiera och upphandla nya leverantörer, liksom att bibehålla god kontakt med befintliga. Genom att bygga relationer och förhandla ser du till att företaget får så bra avtalsvillkor som möjligt. Effektivitet och enkelhet är viktiga egenskaper för att lyckas i din roll.

Du har ansvaret för kontakter med leverantörer och underentreprenörer. Du följer upp att organisationen nyttjar befintliga avtal samt ständigt utvecklar leverantörslistan genom långsiktliga samarbeten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Övergripande ansvaret i anbudsarbetet genom att styra och leda arbetet
 • Stötta arbetscheferna i marknadsarbetet med din specialistkompetens
 • Delaktig i marknadsbevakningen
 • Bevaka utbud och prisbild på de marknader företaget verkar i
 • Ständigt utveckla genom erfarenhetsåterföring och överföra kompetens och kunskaper till medarbetare
 • Stötta arbetschefer och entreprenadingenjörer i deras vardag
 • Att upprätta produktionskalkyler och förebereda anbudsunderlag
 • Att ta fram sidoanbud och alternativkalkyler
 • Att utvärdera offerter och göra inköp tillsammans med platschef, arbetschef eller entreprenadingenjör

Din bakgrund & profil

Vi söker dig med flera års erfarenhet av kalkylarbete, anbud och inköp inom bygg. Du har goda kunskaper inom byggteknik, byggproduktion, förhandling och avtal. Du behöver ha kunskap inom entreprenadjuridik och det är en fördel om du kan behärska kalkylprogrammet BidCon.

Du är en analytisk person där strukturerat arbetssätt är en självklarhet. Du gillar mötet med andra människor, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av att skapa och behålla goda relationer med olika samarbetspartners.

Organisationen

Organisationen präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla där vi hjälper varandra. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar. Företaget har en flexibel organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Detta är en central roll där du förväntas stötta personalen på våra tre kontor. Resor inom verksamhetsområdet ingår. Vi önskar att du sitter på kontoret i Halmstad  men placering i Varberg eller Smålandsstenar kan tänkas.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till bolagets nye VD, Marcus Holmgren 070-319 25 58. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 17/3- 2019. Du skickar din ansökan till marcus.holmgren@tageochsoner.se.

Avdelningschef

 

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning.Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har idag i koncernen totalt omkring 250 medarbetare. Vi har en stark och lokal förankring i västra Sverige. Vår framgång bygger på yrkesskickliga medarbetare, en stark vilja och ett stort engagemang.Vår ambition och vår bästa reklam är nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kompetent, engagerad och delaktig personal. Våra kunder utgörs huvudsakligen av stat, landsting, kommun, bostadsbolag, företag och industri. För mer information se: www.tageochsoner.se

Nu söker vi en Avdelningschef till kontoret i Smålandsstenar

Tage & Söner är inne i en period där organisationen formas för att ytterligare möta framtidens kundkrav. Med anledning av detta söker vi nu en avdelningschef.

Är du en person med driv, engagemang och goda ledaregenskaper som dessutom är affärsdriven och besitter kunskaper inom byggproduktion kan tjänsten som avdelningschef vara något för dig. Tjänsten innebär att leda och utveckla avdelningens arbete framåt. Kontoret består idag av 10 tjänstemän och 50 kollektivarbetare.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef skall du leda och ha totalansvar för verksamheten som utgår från Smålandsstenar. Till din hjälp har du en stab av duktiga medarbetare med arbetsuppgifter från kalkylering till färdigt bygge. Du har resultatansvar inom ditt område och arbetar ständigt med utveckling och förbättringar.

Du förväntas att arbeta både operativt och strategiskt.

Den operativa delen av tjänsten innebär att du arbetar aktivt i våra projekt där behov finns. Det kan förekomma att du själv ansvarar för att driva egna projekt till att i nästa stund stötta dina medarbetare i sitt vardagliga arbete.

Du är ansiktet utåt och arbetar aktivt med att skapa nya affärer. Du har känslan för vilka projekt som passar företaget för att få bästa resultat både ekonomiskt men också kvalitetsmässigt.

Genom dina kontakter är du framgångsrik i hur avdelningen utvecklas geografiskt inom regionen.

Du har ett ansvar att bygga det bästa laget för bästa resultat. För att lyckas i uppdraget har du en stöttande ledningsgrupp och VD bakom dig. Du skapar en stämning där människor trivs och har kul på sin arbetsplats.

Din bakgrund & profil

Vi söker en driven och engagerad ledare med en stor portion sunt förnuft. Du är jordnära och uppskattar enkelheten i det du gör. Du är socialt utåtriktad och harmonisk i mötet med andra människormen tar tag i situationer och ger konstruktiv feedback när det behövs. Du har tillräckliga kunskaper inom byggnation för att axla rollen som avdelningschef.

Du är affärsdriven och arbetar för bästa lönsamhet inom avdelningen.

Vi uppskattar din uppfinningsrikedom och att du hittar nya arbetsmetoder.

Har du ett starkt nätverk inom region Smålandsstenar, Gislaved, Värnamo med omnejd är det meriterande.

Organisationen

Organisationen präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla där vi hjälper varandra. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar. Företaget har en flexibel organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till bolagets nye VD, Marcus Holmgren 070-319 25 58. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 17/3- 2019. Du skickar din ansökan till marcus.holmgren@tageochsoner.se

 

Inköpsansvarig

 

Diab är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial till olika typer av sandwich-kompositlösningar som gör kundernas produkter starkare, lättare och smartare. Diabs kärnmaterial används bland annat till vingar i vindkraftverk, vid tillverkning av båtar, flygplan, tåg och bussar samt inom byggnadskonstruktion. 

Idag är Diab en av världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 1,5 miljard SEK och 1 300 medarbetare. Med 6 strategiskt placerade tillverkningsenheter och 14 helägda försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda sina globala kunder service på lokal nivå. Diab AB i Laholm är ett produktionsbolag med en omsättning år 2017 på 532 miljoner och 220 anställda. Fabriken är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om oss och våra produkter på www.diabgroup.com.

Diab värdesätter säkerhet, kundfokus och pålitlighet, vi har en ”Can do” inställning vilket ger en högeffektiv organisation. Vi tror att kvalitet och nöjda kunder är ett direkt resultat av våra medarbetares arbetstillfredsställelse. Genom att tillvarata medarbetares tankar, idéer och kunskap driver vi vår utveckling framåt genom ett ständigt förbättringsarbete.

Diab söker inköpsansvarig

Trivs du i en roll med många kontaktytor och gillar förhandlingar? Har du flerårig erfarenhet av inköp och vill utveckla en inköpsfunktion? Då är den här rollen något för dig!

Som inköpsansvarig har du det övergripande ansvaret för inköpsfunktionen. Du leder arbetet som är ett verksamhetsnära stöd till hela organisationen både vad gäller strategiska och operativa frågor. En viktig uppgift är att arbeta med befintliga och nya leverantörer för att optimera kostnader, kvalitet och leveransprecision. I arbetet ingår många kontaktytor, såväl internt och externt. Du är en god kommunikatör och har förmågan att på ett förtroendefullt sätt bedriva förändringsarbete i verksamheten och samtidigt vinna gehör för de strategiska upphandlings- och inköpsfrågorna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitetsexamen inom inköp, ekonomi eller logistik och flerårig erfarenhet av inköp, gärna inom kemisk industri i internationell miljö. Du ska ha vana av att arbeta med hela Supply chain området och kommer även att driva VMI och andra Supply Chain uppgifter. Vi ser som en självklarhet att du har erfarenhet från förhandlingar och avtalsskrivande. Du måste behärska engelska väl, såväl i tal som skrift, då flera av våra leverantörer är internationella.

Personliga egenskaper

Din erfarenhet är viktig, men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en person med stark drivkraft som gillar att driva förändringar och hela tiden hitta nya möjligheter. Du kan kombinera analytisk förmåga och affärsmässighet med god kommunikativ förmåga och du är en trygg och kompetent ledare. Rollen kräver stort engagemang och förmåga att ta egna initiativ.

För rätt person erbjuder vi ett arbete i ett framgångsrikt och spännande företag. Din insats blir av stor betydelse för verksamhetens fortsatta tillväxt och framgång!

Ytterligare information och kontaktinformation

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, tillträde snarast. Tjänsten är placerad i Laholm och du kommer att rapportera till Supply Chain Manager på Diab AB. Du får inte vara astmatisk eller allergisk mot isocyanater.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson och Mossberger. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carin Mossberger på 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 28/2.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utvecklare affärssystem

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi söker ytterligare Utvecklare affärssystem

Vi har fått flera nya stora kunder och behöver bli fler. Du behöver inte ha utbildning eller erfarenhet av systemutveckling utan har du intresse för databaser och problemlösning så kan vi utbilda dig.

Du trivs i ett mindre företag med varierade arbetsuppgifter där du får chansen att utvecklas tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor. Vi är ett drivet gäng med högt i tak och med en spännande framtid. Företaget är ekonomiskt stabilt och ägs av ledningen.

Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar.

Jobbet är variationsrikt och innebär att prata med kunder om deras behov, samarbeta med kollegor, föreslå lösningar och därefter systemutveckla.

Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar t ex inom Informatik, IT, webbutveckling eller ekonomi på högskolan kan också fungera. Har du bara intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig. Flera på avdelningen har andra utbildningar eller erfarenheter.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Det är viktigt för oss att du kommer in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad med förmåga att förstå kundernas behov. Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu

Kundstöd & Support

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en person inom Kundstöd & Support

Vi växer och har fått flera nya större kunder senaste året och fler är på väg in. Vi söker därför ytterligare en kollega som kan jobba med affärssystem på kundsidan.

Troligtvis har du erfarenhet av ekonomiarbete, är allmänt intresserad av ekonomi, tycker om problemlösning och uppskattar kundkontakt. Du behöver intresse för administration och affärssystem. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är det ett plus men inget krav. Har du bara engagemang och viljan att lära ger vi dig chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.

Det blir din uppgift att stödja och hjälpa kunderna i deras användning av både standardsystem och kundanpassade lösningar. Förutom att ge support till användare hjälper du till att testa och dokumentera kring systemen.

Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. En viktig del är att samordna mellan kunder och företagets utvecklare och följa upp ärenden.

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, ödmjuk och lyssnande. Du trivs i ett mindre företag som erbjuder variation, kundkontakt och utmaningar.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu

Teknisk Säljare

 

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt genom intensiv forskning och utveckling. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 100 MSEK. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Till Falkenberg söker vi nu en teknisk säljare

Målet är att bredda och utveckla företagets kundbas genom att identifiera och etablera nya kundrelationer. Inom ramen för ditt arbete kommer du vara inblandad i hela processen från en första kontakt till att förstå kundens behov och omsätta dem till en kundanpassad lösning. Du arbetar tätt tillsammans med det övriga försäljningsteamet, tekniksidan och produktionsorganisationen.

Den vi söker har några års erfarenhet av teknisk försäljning och långa försäljningscykler, kanske även ett upparbetat kontaktnät. Troligtvis har du rört dig i en internationell miljö och är medveten om hur kulturella skillnader påverkar sättet att göra affärer.

För att lyckas i rollen tror vi det krävs att du kan bedöma marknadspotential samt har förmågan att se nya möjligheter men även tekniska begränsningar. Kanske har du ett förflutet som konstruktör eller produktionstekniker.

Du har en teknisk utbildning eller annan relevant inriktning och ett stort teknikintresse. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språk är meriterande.

Som person är du driven, kontaktsökande och ihärdig. Vi värderar samarbete högt och förmågan att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Du är lösningsfokuserad och har ett långsiktigt perspektiv på affärsutveckling.

Känner du igen dig i någon av beskrivningarna kan vi erbjuda stimulerande utmaningar och ett positivt arbetsklimat inom ett ledande företag.Du kommer att arbeta med ett brett spektra av kunder inom en mängd olika branscher vilket är en utmaning och en källa till ständig utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsterna besvaras av Andreas Nilsson: 0701-460 391 eller Carin Mossberger: 0701-460 390.

Ansök nu

Teknisk skribent

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien.

Nu söker vi en Teknisk Skribent 

Är du en person som kombinerar ett tekniskt intresse, pedagogisk förmåga och samarbetsinriktning? NIBE har en bred flora av högklassiga produkter på en internationell marknad som kräver en högklassig teknisk dokumentation.  Till marknadsavdelningen söker vi en teknisk skribent som ingår i ett team på 20 personer på huvudkontoret i Markaryd.

Du arbetar i huvudsak med att ta fram och uppdatera manualer, produktblad och serviceinstruktioner som sedan översätts till ett tjugotal språk. All dokumentation produceras på svenska som sedan översätts av en översättningsbyrå till respektive språk.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor inom försäljning, produktutveckling, marknad och service. Arbetet sker huvudsakligen i CCMS-verktyget Skribenta men till viss del även i Adobe Illustrator och Photoshop.

Vem är du?

Du har en god teknisk förståelse kombinerat med en känsla för språk och pedagogik. Då du kommer arbeta internationellt, så är goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Med tanke på de många kontaktytorna är din social förmåga viktig för att lyckas i rollen.

Erfarenhet av att hantera och driva flera projekt samtidigt samt att skriva teknikinformation är tydliga fördelar. Erfarenhet av något CCMS-verktyg där XML används är värdefullt tillsammans med grundläggande kunskaper i programmering. För rätt person finns möjligheter att på sikt få ta ett lite större ansvar inom avdelningen.

Information:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Anderas Nilsson 0701–460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Logistiker

 

Diab är världsledande inom utveckling, tillverkning och försäljning av kärnmaterial till olika typer av sandwich-kompositlösningar som gör kundernas produkter starkare, lättare och smartare. Diabs kärnmaterial används bland annat till vingar i vindkraftverk, vid tillverkning av båtar, flygplan, tåg och bussar samt inom byggnadskonstruktion. 

Idag är Diab en av världens största tillverkare av strukturella kärnmaterial med en omsättning på ca 1,5 miljard SEK och 1 300 medarbetare. Med 6 strategiskt placerade tillverkningsenheter och 14 helägda försäljningsbolag runt om i världen är Diab väl positionerat för att erbjuda sina globala kunder service på lokal nivå. Diab AB i Laholm är ett produktionsbolag med en omsättning år 2017 på 532 miljoner och 220 anställda. Fabriken är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Läs mer om oss och våra produkter på www.diabgroup.com.

Diab värdesätter säkerhet, kundfokus och pålitlighet, vi har en ”Can do” inställning vilket ger en högeffektiv organisation. Vi tror att kvalitet och nöjda kunder är ett direkt resultat av våra medarbetares arbetstillfredsställelse. Genom att tillvarata medarbetares tankar, idéer och kunskap driver vi vår utveckling framåt genom ett ständigt förbättringsarbete.

Diab söker Logistiker

Har du erfarenhet av att koordinerande, administrerande eller planerande och vill arbeta med logistik i ett internationellt bolag? Som logistiker hos oss kommer du att jobba i ett team på 8-10 personer som bland annat ansvarar för ordermottagning och produktionsplanering, råvaruinköp, materialhantering, lager och transporter. En nära kontakt hålls till våra säljbolag runt om i världen.  Som planeringsverktyg använder vi MOVEX och APP. Jobbet innebär även att lyssna av/analysera kundernas prognoser för att tillsammans med produktionsgrupperna göra en matchande kapacitetsplanering.

Vad du behöver kunna:

För att axla rollen som logistiker ser vi att du har en relevant utbildning inom logistik eller motsvarande. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter inom logistik eller tillverkningsindustri för att snabbt komma in i rollen och bidra till verksamheten. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

Följande erfarenheter ser vi som meriterande:

 • Kunskap inom transportnätverk, landtransport samt sjöfrakt
 • Transportplanering och avvikelser kopplat till detta
 • Kunskap inom förtullning och TIR
 • Affärssystem MOVEX
 • Planeringsverktyg APP

Vem är du:

För att trivas i rollen har du förmågan att själv driva och underhålla såväl processer som relationer. Du är strukturerad och har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem. Som person är du effektiv, serviceminded och tålmodig. Du ska vara bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har god förmåga att sätta dig in kundernas behov och hanterar problem på ett diplomatiskt och övertygande sätt. Du tycker därför om att ha många kontakter såväl internt som externt. Du uppskattar ett högt tempo, ofta skapat av ständiga skiftningar i behoven från våra kunder.

Vad vi erbjuder:

Din vardag kommer att vara varierande med nedslag i många spännande uppgifter, system och miljöer. Vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare och du kommer att uppskattas för din kompetens och ditt engagemang. Vår personal- och kompetensstrategi kommer därför hjälpa dig att växa och utvecklas i din yrkesroll.  Vi har flextid och friskvårdsprogram, då vi är måna om att all vår personal trivs och mår bra.

Kontakt och ytterligare information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %, tillträde snarast. Tjänsten är placerad i Laholm och du kommer att rapportera till Supply Chain Manager. I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson och Mossberger. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carin Mossberger på 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 24/2, urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare till Marknadskommunikation

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

Vi söker nu en Projektledare till Marknadskommunikation

Vårt kommunikationsteam på HQ i Markaryd växer och nu söker vi projektledare som har erfarenhet av att leda och driva marknadsprojekt och säljdrivande kampanjer på en internationell nivå. Vi jobbar både med kommunikation för B2C och B2B.

I arbetet ingår ansvar för att leda ett engagerat team och olika projekt samt säkerhetsställa att gruppen arbetar effektiv och kreativt tillsammans och att projektet levererar enligt plan. Du arbetar med framtidens hållbara klimatlösningar och ett marknadsledande varumärke som befinner sig på en resa mot en mer digital och individanpassad värld.

Vem är du?

Du har god erfarenhet av att driva projekt och att jobba med flera uppdrag samtidigt. Vi önskar även att du har ett starkt driv, initiativförmåga och är bra på att samaberbeta. Du har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst eller har haft en tidigare roll som delvis bestått av att leda projekt och/eller grupper.

Vi ser gärna att du har ett stort affärsintresse, bevakar kommunikationsnyheter och miljöfrågor och är snabb på att anamma trender för att skapa och optimera erbjudande, format och budskap. Vår arena är global, du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

För att trivas hos oss har du ett optimistiskt synsätt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Det underlättar om du har ett intresse för miljöfrågor och ny teknik.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak som premierar initiativtagande och intraprenörskap.

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid?

Information:   

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Äldre tjänster →