Applikationskonsult för support & förvaltning affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se 

Till Halmstad söker vi en Applikationskonsult för support och förvaltning av affärssystem

Vill du jobba på ett växande företag i Halmstad som bygger egna webb-, e-handels-, och affärssystem?

Vi söker dig som vill arbeta med applikationsstöd och kvalificerad support av affärssystem och som har ett genuint intresse för problemlösning och service.

Du får ansvar för support- och förvaltningsprocessen för några av våra större kunder. Du har helhetsbilden och kunskap om anpassningar hos de kunder du ansvarar för, och svarar på kundens system- och supportfrågor.

Förmågan att förstå kundernas processer i förhållande till systemstödet är viktigt. I din roll blir du som en slags superuser för våra kunder. Du jobbar tätt tillsammans med kollegor med kompetens inom både processer, affärssystem och utveckling.

Arbetet innebär också att du testar och kvalitetssäkrar nya funktioner innan leverans till kund, samt skriver dokumentationer. Beroende på intresse kan rollen även innefatta att förslå kunden nya lösningar för vidareutveckling vid förändrade systembehov, samt projektansvar för både nya och befintliga kunder.

Du är också delaktig och engagerad i arbetet kring våra applikationer, samarbetspartners och vår egen organisation.

För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha erfarenhet av affärssystem och ekonomiprocesser, tycka om problemlösning och uppskatta kundkontakt. Har du engagemang och viljan att lära kan du utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, pedagogisk, positiv och strukturerad.

På Montania får du ett omväxlande arbete där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.