Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Hyma Skog & Trädgård är moderbolag till Hylte Jakt & Lantman, Maskinklippet och DUAB. Koncernen har en stark och lönsam tillväxt driven av e-handel och digitalisering där bolagen är marknadsledande i sina respektive segment – jakt, skog & trädgård, maskiner och verktyg. Som kund kan man förvänta sig högsta möjliga kunnande, engagemang och personlig service när du besöker; hylte- lantman.com, maskinklippet.se eller duab.se. Koncernen omsätter cirka 700 mkr och har närmare 100 anställda.

Nu söker vi en Dansktalande Kundtjänstmedarbetare

Trivs du med en utåtriktad roll, varierande arbetsuppgifter och internationella kontakter? Vi kan erbjuda ett ypperligt tillfälle till en inspirerande roll i ett dynamiskt och växande företag.

Du hanterar inkommande samtal och mail från dansktalande kunder. Du svarar på produktfrågor och vägleder kunden till rätt lösning. I det varierade arbetsinnehållet ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom orderhantering, fakturering och reklamationshantering. Övrig tid stödjer du övriga medarbetare på kundtjänst.

Vi tror du har erfarenhet av en utåtriktad tjänst sedan tidigare, kanske inom marknad eller försäljning. Vi värdesätter ett tekniskt intresse, nyfikenhet och samarbetsvilja. Du har lägst gymnasiekompetens, god datorvana samt behärskar danska och svenska.

Som person är du strukturerad och målmedvetet men samtidigt flexibel. Vi värdesätter en prestigelös och jordnära framtoning vilket ligger i linje med företagets värderingar och vilja att skapa nöjda kunder.

Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Hyltebruk och vi ser gärna att du befinner dig i närområdet. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.