Digital Specialist

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Under 2018 förvärvades Runelandhs som nu är ett dotterbolag till Gerdmans. Årsomsättningen beräknas till ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Digital Specialist

Är du specialist på digital marknadsföring, är lyhörd för trender och tendenser och har ett tydligt affärsfokus? Vi erbjuder dig en nyckelroll inom digital marknadsföring i ett framgångsrikt företag tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Marknaden är snabbrörlig och du är nyfiken på att testa och utvärdera nya möjligheter inom den digitala marknadsföringen.

På en övergripande nivå är det du som säkerställer att den digitala marknadsföringen ger önskad effekt i förhållande till målsättning och budget. Dina analyser ligger till grund för att ledningen ska kunna fatta korrekta ekonomiska beslut inom området.

Rollen omfattar:

  • Följa upp och driva försäljningen
  • Ansvar för betald digital annonsering
  • Ansvar för budjusteringsprocesser samt att vi efterlever de lokala lagar och regler som finns samt Google & Bings kriterier för publicering
  • Primär kontakt för Google/Bing och andra kanaler där vi har en dedikerad kontakt för att maximera vår konkurrenskraft
  • Effektivisera och rationalisera annonseringen
  • Initiera, utveckla och driva nya digitala kanaler med analyser och tester
  • Projektledare/projektdeltagare i tvärorganisatoriska verksamhetsprojekt
  • Rapportera resultat och resultatanalys månads- och kvartalsvis
  • Stöd i budgetarbete på central nivå (för landschef/Digital Officer)

Vi tror du har en gedigen erfarenhet inom digital marknadsföring. Med ett brinnande intresse, relevant utbildningsbakgrund inom marknadsföring samt goda kunskaper i engelska är du redo för nästa utmaning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Roller ställer krav på analytisk förmåga, handlingskraft, kritiskt tänkande, kommunikationsförmåga och flexibilitet. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en analytisk förmåga och ett stark entreprenöriellt driv. Du älskar försäljning och att leverera enligt uppsatta mål. Som person är du en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, driven och flexibel i ditt arbete. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där saker går snabbt.

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad roll som Digital Specialist hos Gerdmans? Tjänsten är placerad i Markaryd. På mindre än en timme når du Halmstad, Ängelholm, Helsingborg och Hässleholm. Arbetsgivaren har även viss flexibilitet när det gäller distansarbete.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!