Driftchef

Biltema Logistics AB är logistikpartner till Biltema och Birgma. Det innebär att Biltema Logistics AB lagerhåller hela Biltemas sortiment och förser samtliga Biltemas varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland med varor. Biltema Logistics AB förfogar över totalt 225 000 m² och 500 000 pallplatser. Vi är över 500 anställda och verksamheten är koncentrerad till Halmstad där även huvudkontoret och fyra lager finns. Vår målsättning är att vara det bästa logistikalternativet till Biltema och Birgma. För mer information om företaget se: www.biltemalogistics.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Driftchef

Biltema Logistics AB växer och utvecklar ständigt sin verksamhet. Vill du spela en viktig roll på den fortsatta resan där effektivitet, kvalitet och arbetsmiljö är viktiga värden? Vi söker en person som vill ta det övergripande ansvaret för utvecklingen och driften av de fyra lagren i Halmstad. Inom en snar framtid kommer även verksamheten att utökas med ytterligare ett lager.

I arbetet är mål och uppföljning viktiga styrmedel för att leda och utveckla verksamheten. Tillsammans med lagercheferna säkerställer du bemanningen utifrån prognoser, driver gemensamma aktiviteter kring arbetsmiljö, risker och eventuella tillbud. Du utgör även ett stöd åt lagercheferna i personalfrågor. En viktig del av rollen är samordning och kommunikation för att skapa samsyn, arbetsglädje och ett enhetligt arbetssätt på de fyra lagren.

Din främsta kontaktyta är lagercheferna som du även har personalansvar för. För att lyckas i rollen krävs överblick och ett tvärfunktionellt samarbete med övriga funktioner i verksamheten. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Troligtvis har du en ledande befattning inom lager, logistik eller tillverkningsindustrin idag. Du gör affärsmässiga prioriteringar och har en god planeringsförmåga. Erfarenhet av eget budget-, personal- och lönsamhetsansvar är ett krav. Goda kunskaper i planerings- och affärssystem är en fördel.

Som person är du en trygg ledare som har förmågan att presentera, kommunicera och påverka. Du uttrycker dig tydligt i tal och skrift och har en god analytisk förmåga. Vi tror du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning.

Är du intresserad av lager- och logistik och söker en intressant utmaning i en växande verksamhet? Då ser fram emot din ansökan senast den 27/6. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!