Försäljning & Affärsutveckling inom affärssystem, webb och e-handel

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Nu söker vi dig som vill jobba med Försäljning & Affärsutveckling  

Vill du arbeta på ett växande bolag med ambitioner? Marknaden för affärssystem, e-handel, webb och digitala processer som skapar affärsnytta växer snabbt och efterfrågan från våra kunder är stor.

Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning. Du behöver ha ett genuint intresse av och förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter.

Du har egna idéer och söker gärna upp nya potentiella kunder och skapar nya kontakter.

Vi tror att du har erfarenhet av kvalificerad försäljning och ett starkt intresse för webb, affärssystem och digitalisering. Alternativt har du erfarenhet av webb och e-handel och söker en säljande roll där du är med och utvecklar kundernas affärer och digitala processer.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga.

God förståelse för affärsprocesser är en nödvändighet för att bli framgångsrik och lyckas i din roll. Det är oftast VD eller motsvarande ledande befattning som du kommunicerar med.

På Montania jobbar vi iteam – vi samråder och tar fram underlag tillsammans med våra applikationskonsulter samt systemutvecklare.

Det vi söker är din förmåga att knyta kontakter, lyssna på behov, inspirera och presentera våralösningsförslag förkunder.

Saker vi värdesätter extra är;

• Hög energinivå

• Högt engagemang

• Prestigelöshet

• God samarbetsförmåga

• Bra ordningssinne

• Grundläggande kunskap om ekonomiska flöden

•Förmåga att genomföra djupare behovsanalyser

• Professionell och affärsmannamässig

På Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.