Kundstöd & Support affärssystem

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en person inom Kundstöd & Support

Vill du arbeta på ett växande bolag med ambitioner? Marknaden för affärssystem, e-handel, webb och digitala processer som skapar affärsnytta växer snabbt och efterfrågan från våra kunder är stor.

Trivs du med kundkontakt, kan grunderna i företagsekonomi och är positiv och ordningsam? Då kan vi erbjuda en utvecklande och engagerande utmaning för dig som vill ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Du tar emot, administrerar och följer upp kundärenden för att stödja och hjälpa kunderna i deras dagliga användning av våra affärssystem och medlemssystem.

Efterhand som du utvecklas kommer du att i samråd med kollegor även börja lösa supportärenden mer självständigt. Att testa funktionalitet och dokumentera kring system och rutiner kommer också att bli en del av ditt arbete.

Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. Vid många löpande kundärenden kommer du att ansvara för samordningen mellan kunder och dina kollegor. För rätt person kan rollen på sikt utvecklas mot projektledning eller applikationskonsult.

Eftersom support på affärssystem kan innebära frågor kring allt från sökningar och utskrifter till order och reskontra bör du ha intresse för företagande och ekonomi och vill vidareutveckla din kompetens inom affärssystem. I och med att du kommunicerar mycket med kunder behöver du vara duktig på att uttrycka dig strukturerat i tal och skrift. Vi sätter värde på engagemang och viljan att lära sig nya saker. Som person trivs du med många kontaktytor både internt och ut mot kunderna. Ordningsam och hjälpsam är egenskaper som stämmer in på dig.

På Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.