Maskinförare

Mantum är en partner som ständigt söker nya lösningar för attförenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Idag är Mantum ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi erbjuder en lång rad av tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter – allt från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution. Alla väl miljöanpassade. Mantum bedriver en omfattande och miljöfrämjande sorterings- och förädlingsverksamhet av byggavfall på sin omlastningsstation. För mer information om företaget se: www.mantum.se

Nu söker vi en Maskinförare till Mantums omlastningsstation

Är du en effektiv, ansvarstagande och ordningsam maskinförare som vill ta ansvar för Mantums omlastningsstation? Mantum tar emot byggavfall oavsett om det levereras sorterat eller osorterat. Företaget erbjuder en komplett tjänst med uthyrning och tömning av container.

Du tar ansvar för att flödet fungerar på omlastningsstationen och har daglig kontakt med kunder och förare. Det blir din huvuduppgift att lasta, lossa, väga och sortera fraktionerna på omlastningsstationen för att sedan skicka dem vidare för återvinning eller förbränning. Du kommer tillbringa en stor del av tiden i en hjulgående sorteringsmaskin med diverse redskap.

Du är en rutinerad maskinförare som söker ett eget ansvarsområde. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och kommer med egna förslag på förbättringar. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom verksamhets- och affärsutveckling.

Vi söker dig som är ordningsam och prestigelös och har god vana som maskinförare med grävmaskin. Har du dessutom erfarenhet av återvinning och byggbranschen alternativt rivning ser vi det som meriterande. Du har god samarbetsförmåga samt visar god attityd med rätt inställning till arbete och är flytande på svenska i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Brinner du för maskiner och återvinning och söker en ny utmaning? Då ser vi fram emot din ansökan snarast! Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.