Projektledare

Naijteknik är ett företag som verkar inom VA- och energisektorn och vi jobbar med ställverk och VA-byggnader. Våra uppdragsgivare är de stora energibolagen, kommuner mm. Företaget omsätter ca 120 miljoner och befinner sig i ett mycket expansivt skede då VA- och energisektorn ständigt byggs ut och moderniseras. Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av 4 systerbolag, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och Västsvensk Brunnsborrning. För mer information om företaget se: www.naijteknik.se

Nu söker vi en Projektledare

Är du en driven projektledare som söker en ny utmaning i byggbranschen och samtidigt värdesätter långsiktighet och trygghet? NaijTeknik har haft en stark tillväxt och kan erbjuda goda framtidsutsikter.

Tjänsten innebär att självständigt driva projekt inom ställverk och VA- byggnader, från kalkyl, projektering till slutbesiktning. Du får ansvar för projektens budget, externa inköp och säkerställer att krav på kvalitet, miljö samt arbetsmiljö efterlevs.

Personalansvar för drygt tio medarbetare ingår och du ansvarar även för externa entreprenörer som är kopplade till dina projekt. Planering och framförhållning är en viktig del av tjänsten tillsammans med arbetsberedningar och egenkontrollplaner. Tjänsten kommer innebära resor främst inom södra Sverige. Du rapporterar till Entreprenadchefen.

Vi tror du har gedigen erfarenhet som projektledare, helst från bygg- eller anläggningsbranschen. Kunskaper inom entreprenadjuridik och betongarbeten är en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund och är van att kommunicera på svenska och engelska.

Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt och trivs med ett högt tempo. Du är ledaren som ser till lagets bästa, agerar förebild och verkar för en positiv och trivsam arbetsmiljö. Du drivs av resultat men är samtidigt ödmjuk och kan anpassa din ledarstil efter situation.

För rätt person kan vi erbjuda en självständig, varierad och utmanande roll i en framtidsbransch. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!