Systemkonsult & Kundstöd affärssystem

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi söker en Systemkonsult & Kundstöd Affärssystem

Vill du arbeta på ett växande bolag med ambitioner? Marknaden för affärssystem, e-handel, webb och digitala processer som skapar affärsnytta växer snabbt och efterfrågan från våra kunder är stor.

Vi söker därför ytterligare en kollega med stort intresse för att bygga systemlösningar och stötta kunderna i användandet.

Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. I takt med att du lär dig kommer du själv att utveckla större systemlösningar.

Beroende på sökande och intresse kan rollen även omfatta att stötta kunderna i användandet av systemen.

Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla våra kunders system och tillsammans med kollegor se till så kunderna får bra service. I många fall kommer du att agera backup och stöd till den utvecklare som är kundansvarig.

Jobbet är variationsrikt och innebär att prata med kunder om deras behov, föreslå lösningar och därefter systemutveckla. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling.

Projekten du arbetar med bygger på databasen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande. Det är viktigt för oss att du kommer in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt.

Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå. Andra utbildningar t ex inom Informatik, IT eller ekonomi på högskolan kan också fungera. Har du bara intresse för databaser, gränssnitt och logik kan vi utbilda dig.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad med förmåga att förstå kundernas behov. Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll.

På Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.