Systemutvecklare Affärssystem

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi söker Systemutvecklare Affärssystem

Vi söker systemutvecklare med stort intresse för att bygga affärssystem. Du kommer att vara en viktig person för att vidareutveckla både våra produkter och våra kunders anpassade system.

Du får utvecklas och samarbeta tillsammans med kollegor som är bland de ledande inom sitt område. Du kommer inledningsvis att utveckla tilläggsfunktioner till befintliga affärssystem och hjälpa kollegor med större utvecklingsprojekt. Efter hand kommer du själv att jobba med både produktutveckling och större kundlösningar.

Jobbet är variationsrikt och innebär att tillsammans med kollegor föreslå lösningar och därefter utveckla. Du har flera erfarna kollegor som du samarbetar med och får stöd av i din utveckling. Beroende på sökande och intresse kan rollen även omfatta mer utåtriktat arbete med mer direkt kundkontakt.

Våra affärssystem bygger på low code-plattformen FileMaker och kunskaper inom detta eller annan likvärdig erfarenhet inom systemutveckling och databaser är meriterande.

För att trivas i tjänsten tror vi att du har jobbat några år som utvecklare eller har avslutat en eftergymnasial utbildning med inslag av programmering. Har du någon erfarenhet av databaser och utveckling kan vi sen utbilda dig internt.

Som person har du ett intresse för att lära dig nya verktyg och arbetssätt och du drivs av att arbeta i team och leverera logiska och användarvänliga system. Du är lyhörd och engagerad. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla din egen roll, och också ta en ledande roll med mer ansvar.

Hos Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden. Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning.

Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania. Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.