Teknisk Support

Golvvärmebutiken är ett ungt och fartfyllt e-handelsföretag i Halmstad. Företaget grundades 2009 och är nu framgångsrikt inom segmentet ”uppvärmningssystem för villa och hem”. Vi levererar från ett eget lager i Halmstad och är inte rädda för att utveckla egna lösningar som förbättrar vårt produktsortiment. Här arbetar du i trivsamma lokaler med härliga och hjälpsamma kollegor. Vår framgångsrika tillväxt innebär möjligheter för våra medarbetare att utvecklas i sina tjänster. För mer information se: www.golvvarmebutiken.se

Nu söker vi en medarbetare inom Teknisk Support

Vill du jobba på ett snabbväxande e-handelsföretag som är ledande inom sin bransch? Trivs du med kundkontakt och drivs av att överträffa kunders förväntningar?

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp en förstklassig supportfunktion för att kunna erbjuda kunder och installatörer professionellt stöd. En viktig del av rollen är även att skapa instruktioner och manualer för att underlätta installationer ute hos kund. Du kommer även att vara delaktig i sortimentsutvecklingen på företaget.

Vi tror du har praktisk och teoretisk erfarenhet av likande produkter och en relevant utbildningsbakgrund. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift och är en van datoranvändare. Erfarenhet av byggkonstruktion, energirådgivning och ritprogram är meriterande.

Som person har du ett tydligt kundfokus en stark servicekänsla. Du tar egna initiativ och försöker ständigt utveckla din roll och kompetens. Samtidigt är du en hjälpsam lagspelare som gillar ordning och reda. För att lyckas i arbetet krävs det att du har ett starkt eget driv.

Är du en positiv och driven person som har erfarenheter från bygg eller VVS branschen? Då kan vi erbjuda dig en självständig och varierad roll i en spännande bransch. Stämmer du in beskrivningen kan detta vara början på en rolig resa tillsammans med oss.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!