Verksamhetskonsult- Kundstöd

Montania har lång erfarenhet av att skapa digitala lösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor och appar till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se:www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu Verksamhetskonsult – Kundstöd

Är du relationsskapande, har kunskap om ekonomi och affärsprocesser och trivs med ett mål- och samarbetsinriktat arbetsklimat? Då kan vi erbjuda en utvecklande roll med ansvar för egna kundprojekt.

Inledningsvis kommer du hjälpa befintliga kunder som använder Montanias affärssystem med programfrågor och felsökning vilket ger värdefulla kunskaper om kundernas system. Arbetet sker vid behov tillsammans med företagets utvecklare.

Med tiden kommer du att växa in i rollen vilket även innebär att du mer självständigt sköter dialogen med kunden. Viktiga delar är budget och tidplan för nya funktioner och projektadministration. Då du utgör bryggan mellan kundernas behov och utvecklarnas kompetens krävs en tydlig kommunikation, överblick och noggrannhet. Din förmåga att dokumentera, organisera och informera har en direkt påverkan på resultatet.

I takt med din egen utveckling kommer du själv att kunna diskutera kundens behov och i samråd med kollegor ta fram möjligheter och förbättringar i systemen som förenklar kundens verksamhet.

Personen vi söker har goda kunskaper om och ett intresse för företagande samt ekonomiprocesser. Vi tror du har en ekonomisk utbildningsbakgrund med lägst gymnasiekompetens samt gärna erfarenhet av en samordnande och kommunikativ roll. Du har en god ekonomisk förståelse och trivs med många kontaktytor både internt och externt.

Som person kan du se helheten utan att missa detaljerna. Du är drivande och tar dig också tid att lyssna och dokumentera.

Är det viktigt för dig att utmanas, utvecklas och hjälpa framgångsrika kunder att jobba ännu smartare? Vi kan erbjuda dig variation, utmaning och den drivkraft som finns i ett mindre kunskapsföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.