Webbutvecklare

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi söker Webbutvecklare

Vi erbjuder kunder både e-handelsplattform och webbapplikationer baserade på våra egna produktplattformar. Nu söker vi dig som både vill vara med och utveckla plattformarna och implementera lösningar hos våra kunder.

Som webbutvecklare hos Montania kommer du att arbeta med både frontend- och backendutveckling. Vi jobbar med moderna ramverk, och du har chansen att vara med och påverka både tekniska och funktionella beslut i våra egna webbplattformar.

Du får utvecklas och samarbeta tillsammans med kollegor som är bland de ledande inom sitt område, och vi känner stort engagemang för våra system och kunder.

För att lyckas behöver du ha erfarenhet av att utveckla egna lösningar. Du är bekant med HTML, CSS, JavaScript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk – såsom Symfony, Ember.js eller React – eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel.

Vi hjälper även våra kunder med WordPress-sajter så har du intresse eller erfarenhet av det är det meriterande. Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen.

Hos Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden. Miljön är prestigelös och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt tillsammans. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning.

Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania. Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460390.