Du är viktig för oss!

 

Vi söker dagligen kandidater med profiler som matchar våra kunders kompetensbehov. Vi vill att du skall känna att du är viktig för oss, precis som våra kunder, oavsett om vi eller du tar första steget.

 

Öka dina chanser!

 

En del rekryteringar sker genom sökning i vårt nätverk utan någon annonsering. Om du vill öka dina chanser till ett nytt jobb utan att bevaka jobbannonser kan du registrera en spontanansökan. Du kan också följa oss på Linkedin och Facebook och får då notiser om nya tjänster.

 

På väg till västkusten?

 

Det kan vara en god idé att kontakta oss om du har planer på att flytta till Halland. Vi tar gärna del av dina planer för att se hur vi kan hjälpa till. Med god lokalkännedom och en tät dialog med många företag får vi ofta tidiga indikationer om kommande kompetensbehov.

 

Konfidentiellt

 

När vi får en förfrågan från en uppdragsgivare som stämmer med din profil tar vi alltid kontakt med dig först för att stämma av ditt intresse. Känns det intressant för dig tar vi i nästa steg kontakt med uppdragsgivaren. Vi arbetar konfidentiellt och du kan när som helst avregistrera dig i vår databas med ditt personliga login.

 

Hur kan jag förbereda mig?

 

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar kring hur vi arbetar. Vi använder nästan alltid tester i slutet av våra processer. Känner du dig osäker kan du läsa mer om de tester vi använder och även göra övningsexempel på SHL:s hemsida.

 

Feedback till oss

 

Är du inte nöjd med vårt arbete är det viktigt att du berättar det för oss, vi vill veta! Du är alltid välkommen att höra av dig.