Säljare

Med 25 års branscherfarenhet och egen utveckling av teknik, metodik och kompetens är Quicksearch ett förstahandsval för resultatskapande agerbar feedback inom kund- och medarbetarundersökingar. Bland våra kunder återfinns många välkända företag som och organisationer såsom Klarna, Stadium, Telia samt en rad statliga verk, institutioner, kommuner, regioner, högskolor och universitet.

Vi expanderar och söker två Säljare

 Är du en driven och nyfiken person som vill jobba med försäljning av lösningar inom undersökningsbranschen? Vi kan erbjuda en intressant utmaning där ditt fokus kommer vara nya medelstora- till stora kunder. Du driver självständigt dina säljprocesser direkt mot beslutsfattare från lead till avslut.

Leadgenerering och kvalificering av leads ingår i rollen och är en viktig del av din planering och dina prioriteringar. Vi tror det krävs ett målmedvetet och strukturerat arbetssätt för att lyckas i rollen. Till din hjälp har du ett team av kollegor med olika kompetenser att rådfråga eller luta dig emot. Du rapporterar till försäljningschefen.

Du har några års erfarenhet av tjänsteförsäljning, affärsutveckling, eget budget- och resultatansvar. Förhandling och avtal har funnits med i dina tidigare roller. Tjänsten kräver förståelse för frågor kopplat till organisations- och affärsutveckling. Du har ett intresse för samverkan mellan system, mätetal, beteenden och resultat. Kunskaper inom Customer Experience och Net Promotor Score är meriterande.

Vi tror du har en relevant försäljnings- eller marknadsinriktad utbildning tillsammans med värderingar som ligger i linje med företagets. Quicksearch står för fokus, omtanke och handling. Då kunderna ofta har internationell prägel krävs goda kunskaper i engelska.

Som person drivs du av att göra affärer och komma till avslut. Du har förmågan att anpassa dig och smälta in olika sammanhang och kan vinna förtroende samt skapa långsiktiga relationer. Din nyfikenhet driver dig att söka ny kunskap för att utveckla dina färdigheter.

 

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Vi projektleder olika former av medarbetar- och kundundersökningar med hjälp av smarta feedbacklösningar som bidrar till ökad lojalitet. Vid behov ger vi även konsultativt stöd efter genomförd undersökning, för att stötta i förändringsarbetet som genomförs baserat på kundernas feedback. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av NPS®-tjänster och har kontor i både Halmstad och Stockholm. För mer information se: www.quicksearch.se

 

Vill du bli en del av ett branschledande bolag med tydliga tillväxtambitioner? Då ser vi fram emot din ansökan snarast. Tjänsten är placerad i Halmstad men innebär en del resor. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!