Account Manager

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har tre wellpappfabriker, fyra arkfabriker varav en i Finland, ett displayföretag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,8 miljarder kronor och har totalt 750 anställda. För mer information om bolaget se: www.smurfitkappa.com

Med tänkbar placering i Brännögård söker vi nu en Account Manager

Du kommer arbeta lösningsorienterat med teknisk försäljning mot flera olika kundkategorier. Kunden är tillverkande företag som vill förpacka sina slutprodukter: hållbart, rationellt och tilltalande. Som Account Manager har du huvudansvar för några av företagets nyckelkunder. I din försäljning representerar du alla produkter inom koncernen.

En viktig del är att utveckla och fördjupa relationerna med de befintliga kunderna. Nykundsbearbetning ingår också i rollen. Du planerar och genomför självständigt kundbesök och får vid behov administrativ support av dina kollegor. I tekniskt komplexa frågeställningar kan du ta stöd av utvecklingsavdelningen. Du rapporterar till regionschefen i Eslöv.

Vi tror du har flera års erfarenhet av B2B försäljning i en rörlig bransch med spridda kundkategorier och behov. Har du erfarenhet från förpackningsbranschen ser vi det som en tydlig fördel. Du har lägst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Eftergymnasial utbildning inom marknad/försäljning är meriterande. Goda kunskaper i engelska en förutsättning eftersom det är koncernspråk.

Som person har du förmågan att bygga relationer och nätverk. Du är målmedveten, noggrann och har ett starkt engagemang.  För att lyckas i rollen behöver du var duktig på att ställa frågor, lyssna och dokumentera. Informationen du får är underlag för att skapa lösningar tillsammans med kunden. För att effektivt kunna använda din tid är du duktig på att planera och prioritera.

Är du intresserad av en spännande tjänst med variation och utvecklingsmöjligheter? Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/11. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu