Administrativ Chef/CVC Manager

Tata Steel är en av världens största stålbolag med verksamhet i 26 länder och kommersiella kontor i över 35 länder. Affärsområdet Distribution Europa har 8 servicecenter över hela Europa. Halmstad Steel Service Centre är ett av Nordens ledande stålservicecenter och kan leverera stora volymer av stål till kunder inom alla industrisegment.

För mer information se: https://www.tatasteeleurope.com/sv/om-oss/servicecenter-sverige-norge

Nu söker vi en Administrativ Chef/CVC Manager

Söker du en betydelsefull roll med personalansvar där du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och kundernas upplevelse samt arbeta nära nyckelpersonerna i verksamheten? Vi tror du är en administrativt duktig person med en coachande ledarstil och ett tydligt affärssinne.

I rollen som Customer Value Creation Manager tar du ansvar för att kundernas upplevelse och värdeskapande står i fokus. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vi tror du är en erfaren ledare inom administration. Du är van vid att skapa och utveckla arbetsrutiner samt säkerställa att dessa efterlevs i linje med upprättade processer. Tjänsten kräver goda dator- och affärssystemkunskaper. Excel och SAP kommer vara viktiga verktyg i ditt arbete.

Då tjänsten har betydande internationella kontaktytor så behärskar du både svenska och engelska. Erfarenhet från producerande bolag är meriterande.

Personen vi söker är duktig på att leda personal, följa upp att rutiner efterlevs och skapa effektiva samarbeten genom att förstå och följa uppsatta processer. En god planeringsförmåga är avgörande för att lyckas, tillsammans med proaktivitet och drivkraft.

Söker du en utmanande ledarroll i ett framgångsrikt och utvecklingsinriktat företag? Då ser vi fram emot din ansökan.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Välkommen med din ansökan!