Administratör med logistikintresse

Aktiebolaget Th. Schéle är ett skeppsmäkleri och logistikföretag baserat i Halmstad hamn. Verksamheten är i huvudsak inriktad på omlastning, lagring samt distribution av plåt och stål från hela världen. Idag har bolaget 16 anställda och omsätter runt 70 miljoner. För mer information om företaget se: www.th-schele.se. 
Till Halmstad söker vi nu en Administratör med logistikintresse
Nu söker vi en person som är intresserad av en mångsidig, administrativ och kommunikativ roll. Du kommer spela en viktig roll i den lilla organisationen där du arbetar tätt tillsammans med företagsledning, ekonomi i den dagliga verksamheten. På samma gång har du kontinuerlig kundkontakt.
I arbetsuppgifterna ingår främst administration kring företagets kärnverksamhet som är spedition och logistik. Hit räknas ankomstregistrering av gods, lagerhantering och utleveransplanering. Logistikverksamheten omfattar flera transportsätt såsom lastbil, båt och järnväg. Vi tror att ordning och reda är viktiga egenskaper då du arbetar både i det egna och i kundernas affärssystem.
Förmodligen har du ett antal års erfarenhet av en kommunikativ och samordnande roll, kanske som trafikplanerare eller exportspeditör. Du har en relevant utbildningsbakgrund samt goda kunskaper i engelska. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i affärssystem, kalkylprogram samt en allmänt god datorvana ser vi det som en fördel.
Låter detta spännande kan vi erbjuda dig en utåtriktad roll i en internationell miljö. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan senast den 5/1. Tjänsten är placerad i Halmstad. Har du frågor kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu