Administratör

 

Bopp Utildi AB är en leverantör av produkter inom filtrering och separering samt materialhantering till kemi-, process-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget levererar produkter av hög kvalitet och med ett tekniskt avancerat utförande. I Laholm skräddarsys lösningar efter kundens behov samt serviceproduktion i form av dukomspänning av siktar och filter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hög servicenivå, stor flexibilitet, stort tekniskt applikationskunnande samt hög leveranssäkerhet. Målet är att vara marknadsledande inom de nischer där produkterna används. För mer information se: www.bopputildi.se

Med placering i Laholm söker vi nu en Administratör

Vi erbjuder en administrativ roll med varierade arbetsuppgifter i en liten organisation. Tjänsten innebär kontakter både internt och externt. Bland arbetsuppgifterna återfinns orderregistrering, samt offertskrivning och försäljning till befintliga kunder.

Du är kundernas kontaktperson vid leveransfrågor och hanterar godsaviseringen. I tjänsten ingår även operativa ekonomiska arbetsuppgifter såsom fakturering, betalningar och löpande bokföring. Eventuellt kan ansvaret för löner ingå i rollen.

Vi tror du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och är bekant med Officepaketet. Du erfarenhet av att jobba i ett affärssystem. Har du arbetat med Visma samt Super Office är det en fördel.

Som person är du målmedveten, ordningsam och tycker om att arbeta med siffror. Egenskaper vi letar efter är hjälpsamhet, struktur och en positiv inställning.

Låter detta intressant kan vi erbjuda en omväxlande tjänst i ett familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 9/4. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu