Administratör/chefsassistent

Salinity är Europas ledande oberoende saltdistributör och har handlat med salt sedan 1830. Vi har gedigen erfarenhet inom varje enskilt användningsområde, ett brett utbud och specialistkompetens inom våra kärnområden. Vi vet med säkerhet hur man halkbekämpar vintervägar på effektivast möjliga sätt. Vi har skapat en mängd framgångsrika produkter riktade till konsument såsom specialsalter, smaksatta salter och olika typer av flingsalt och vi har även en djup kunskap om saltprodukter ämnade för jordbruk och industri. Genom denna erfarenhet har vi också kompetensen att skapa specialanpassade lösningar allt efter våra kunders behov. Se www.salinity.com

Rekryteringen avslutningen

Till Göteborg söker vi en Administratör/chefsassistent 

Vi söker en assistent med förmåga att administrera. Du kommer att sitta på företagets huvudkontor och det kommer att bli din uppgift att administrativt assistera ledning och ekonomi. Det blir din arbetsuppgift att sammanställa månatliga rapporter från våra dotterbolag, skriva mötesprotokoll och samtidigt verka för en trevlig arbetsmiljö. Du kommer även att vara delaktig i framtagningen av informations-material och olika trycksaker.

En viktig del av tjänsten kommer att utgöras av att ansvara för de dagliga löpande göromålen på ekonomiavdelningen så som löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra samt att vara behjälplig vid bokslut.

Vi tror du har gymnasiekompetens och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en utpräglad språkmänniska med goda kunskaper i svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt i något ekonomisystem. Som person är du utåtriktad och ordningssam samtidigt som du sätter ett stort värde vid att hjälpa och stödja dina kollegor.

Tjänsten är en deltid på 60 % men med arbete 5 dagar per vecka.

För mer information eller frågor kring tjänsten tala med Carin Mossberger på telefon 0701-460 390. Du är välkommen med din ansökan senast den 31:a Augusti märkt ”administratör/chefsassistent” ställd till info@enoem.se