Affärscontroller

SIA Glass AB ingår, tillsammans med Berte Qvarn och Berte Gård, i Bertegruppen som är Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet startade 1961 och har sedan dess producerat gräddglass av svensk färsk grädde med fokus på hållbarhet och med värdeorden i ryggen: ärliga, omtänksamma, nyfikna och från Slöinge. Läs gärna mer på: www.siaglass.se.

Nu söker vi en Affärscontroller

Är du intresserad av att arbeta med ett starkt varumärke, engagerade kollegor och en älskad produkt? Vi kan erbjuda en analytisk och omväxlande roll i ett framgångsrikt halländskt livsmedelsföretag med tydligt fokus på hållbarhet, lokal förankring och nytänkande.

SIA Glass AB fortsätter expandera och söker nu en person som kan stödja verksamheten inom frågeställningar kopplade till utveckling, effektivisering och lönsamhet. Rollen fokuserar i huvudsak på analyser, kalkylering samt processutveckling. Ditt arbete kommer ligga till grund för ledningsbeslut och strategiska vägval.

Några av dina fokusområden kommer vara:

  • Prissättningsprocessen
  • Försäljnings- och lönsamhetsanalyser
  • Konkurrensanalyser
  • Analys av produktsortiment och produktutvecklingskalkyl
  • Produkt- och inköpskalkylering
  • Analys av produktionsprocessen och produktivitet
  • Delaktig vid budget- och prognosarbete

Vi tror du har några års erfarenhet av en liknade roll på ett tillverkande företag och en relevant universitets- eller högskoleexamen. Du är en van affärsystemanvändare och har en stark drivkraft att undersöka och utveckla.

Egenskaper vi letar efter är förmågan att analysera, samarbeta och ta ansvar. Det är viktigt att du delar SIA Glass värderingar kring ärlighet, omtänksamhet och nyfikenhet.

I rollen rapporterar du till VD och du samarbetar dagligen med kompetenta kollegor i olika delar av verksamheten. I takt med att du utvecklas är målsättningen att din kompetens även kommer nyttjas inom andra delar av Bertegruppen såsom Berte Qvarn.

Är du personen vi söker kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en positiv och stimulerande miljö på den halländska landsbygden.

I denna rekrytering samarbetar Sia Glass AB med Nilsson & Mossberger. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att ta kontakt med Carin Mossberger: 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan senast den 18/9.

Varmt välkommen med din ansökan!