Affärsinriktad VD för tillväxtbolag

Easyserv AB utvecklar smarta uppkopplade system för värmepumpar som ökarkapaciteten i elnätet samt får det mer flexibelt. Med Easyserv kan också landetsfastighetsägare spara energi genom smartare styrning av värmepumpar genom attprisoptimerasina elinköp med hjälp av självlärande algoritmer över dygnet. Bolaget är idag lokaliserat i Halmstad och är i början av sin spännande tillväxtresa. För mer information om företaget se: www.easyserv.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Affärsinriktad VD för tillväxtbolag

Är du en naturlig ledare med ett starkt intresse för försäljning och teknik? Easyserv AB står inför en spännande utvecklingsresa med en innovativ lösning som bidrar till effektivare energianvändning. Detta är idag och i framtiden ett högaktuellt område.

Vi söker nu en person som ska utveckla företagets affärer men även leda verksamheten mot uppsatta mål. I takt med att bolaget växer kommer du spela en central roll i hur bolagets organisation utformas.

En viktig del av tjänsten är bearbetning av och försäljning mot lokala nätleverantörer. Samtidigt leder du det dagliga arbetet med ett tydligt kund- och marknadsfokus mot uppsatta mål och budget. Du rapporterar direkt till bolagets styrelse.

Vi tror du har en gedigen erfarenhet av försäljning mot kunder inom liknande branscher. Du har haft ledarroller, är en van förhandlare och har en relevant eftergymnasial utbildning. Branscherfarenhet, starkt teknikintresse och en god förståelse för produktutvecklingsprocesser tror vi är framgångsfaktorer. Erfarenheter av upphandlingar tror vi är en fördel. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Som person är du orädd och duktig på att skapa engagemang och goda relationer. Du trivs med att presentera och du förstår kundens utmaningar och kan på ett tydligt sätt förklara produktnyttan. I förhandlingssituationer söker du målmedvetet efter avslut. Ditt ledarskap präglas av engagemang, kundfokus och en tydlig struktur.

Känner du igen dig i beskrivningen? – Vi kan erbjuda en nyckelposition i ett tillväxtbolag som bidrar till effektiv energianvändning genom en innovativ lösning.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson: 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. 

Varmt välkommen med din ansökan!