Affärsinriktad Projektledare

 

Hallands Energiutveckling, har sedan starten 2012 haft en stabil tillväxt. Kompetensen kring hållbar energiutveckling har funnits i företaget sedan start vilket marknaden uppskattat. Företaget är fortfarande ungt, men når nu en ny fas. Hallands Energiutveckling har haft en stark och stabil tillväxt som leverantör av marknadsledande solenergilösningar. Som ett led i företagets uppväxt och mognad, byter vi nu kostym med namnbyte till ”Kopernicus” och flyttar inom kort till helt nya lokaler i Halmstad. Nu är solen i centrum när det gäller modern energiutveckling. För mer information se: www.kopernicus.se 

Kopernicus expanderar ytterligare och söker nu en Affärsinriktad Projektledare 

​Har du ett brinnande intresse för modern energiutveckling och affärer? Vi kan erbjuda en intressant projektledarroll i en framtidsbransch! Det blir din huvuduppgift att driva kundprojekt från avtal till färdiginstallerad och driftsatt solcellsanläggning. När kunden har beställt sina solceller börjar du paketera projektet inför den kommande installationen. Du kommer även vara inblandad tidigt i offertstadiet samt vid eftermarkandsfrågor hos befintliga kunder.

​Du planerar ett installationsdatum med kunden och säkrar att dokumentera alla delar av projektet. Du ansvarar för inköp och logistik på egna projekt så att allt nödvändigt material finns på plats till det avtalade installationsdatumet. Installationen utförs av företagets egna montörer eller kontrakterade installatörer. En viktig del av din roll är att utveckla ett tätt samarbete med säljare, projektör, kunden, installatörer och elektriker, vilket ställer krav på din affärsmannaskap, tydlighet och kommunikationsförmåga.

​Anmälan till kundens elbolag samt uppkomna praktiska och tekniska frågor under projektet hanteras av dig. När installationen är klar ser du till att anläggningen driftsätts och att kunden får sin slutdokumentation. Du kommer även hjälpa till med löpande teknisk support mot våra kunder efter att solcelsanläggningen är installerad då vi lämnar generösa garantier och serviceavtal mot våra kunder.

​Erfarenhet som projektledare är ett krav tillsammans med en teknisk utbildningsbakgrund. Spetskompetens inom solenergi är en tydlig fördel. Kanske kommer du från branschen eller från en annan del av energiområdet. Du har goda kunskaper i engelska och har körkort.

​Som person är du en kompetent organisatör med god kommunikationsförmåga och har ett utpräglat affärssinne som innebär att du är lika mycket säljare som projektledare. Utöver ett starkt teknikintresse har du även förmågan att med genuint intresse och lyhördhet vinna kundernas förtroende och säkra lönsamma affärer. Du är självgående och strukturerad och är van med att jobba mot tydliga mål med ett tydligt lönsamhetansvar. Vi kan erbjuda dig en chans att påverka din egen framgång och bli ett namn i en ny och spännande bransch och du kan på sikt se dig själv i en ledande roll.

​Känns det spännande? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett bolag med stark tillväxt i en bransch med ljusa framtidsutsikter. Du erbjuds även kontinuerliga utbildningar hos leverantörer och förmånen att företräda några av branschens starkaste varumärken. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Ansök nu