Affärsinriktad VD

Lidh Reklam bildades 1960 och är idag marknadsledande i Sverige avseende personligt adresserad direktreklam till nyinflyttade. Med närmare 60 års erfarenhet finns stabilitet och gedigen kunskap som gör Lidh Reklam unika på marknaden. Med den unika kombinationen av Välkomstbrevet och Mobilkupongen får kunderna den lösning som visat sig fungera bäst – tryckt och digital kommunikation tillsammans! Varje år nås mer än 500 000 nyinflyttade över hela Sverige. Lidh Reklam ingår i Lidh-gruppen och omsätter tillsammans med koncernbolagen cirka 35 mkr och har ca 15 anställda med huvudkontor i Halmstad. För mer information se: www.lidhreklam.se

Nu söker vi en Affärsinriktad VD

Är du en person som sprider energi och får dina kollegor att trivas och utvecklas? Vi kan erbjuda dig en ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med en familjär stämning och god lönsamhet. Du får möjligheten att tillsammans med kompetenta kollegor vidareutveckla företaget inför framtiden.

Lidh Reklam har under lång tid varit framgångsrika genom att hjälpa lokala företag och butiker att skapa långsiktiga kundrelationer med nyinflyttade. Konceptet är idag en kombination av digitala och tryckta produkter. Du och dina motiverade medarbetare kommer ha stora möjligheter att påverka hur kunderbjudandet kommer att utformas över tiden.

Idag består säljorganisationen av en rikstäckande säljkår samt ett antal innesäljare och en försäljningschef. Förutom utesäljarna är merpaten av medarbetarna samlade i Halmstad där även produktutvecklingen sker.

Företaget har också en stark utvecklingskraft inom IT och ligger långt fram inom digitalisering och systemstöd. Den generellt höga kompetensnivån i kombination med väloljade processer och ekonomisk stabilitet skapar goda förutsättningar för fortsatt framgång. I ditt uppdrag kommer fokus vara:

  • Bibehålla en positiv, engagerad och kreativ kultur med fokus på försäljning
  • Identifiera nya affärsmöjligheter och driva utvecklingsprojekt
  • Upprätthålla en effektiv och stabil produktionsprocess

Vi tror du har en bakgrund från en liknande befattning i ett mindre företag där du arbetat nära kunder och medarbetare. I denna roll tror vi din erfarenhet och vad du åstadkommit hittills väger tyngre än akademiska meriter. Du är en person som ser möjligheter och samtidigt kan bidra med ordning och reda. Du drivs av att lyckas tillsammans med andra och har förmågan att bygga långsiktiga relationer med kunder och medarbetare.

Känner du igen dig i beskrivningen kan du vara personen vi söker. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17/1 – 2021. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!