Affärsinriktad VD

För kunds räkning söker vi en Affärsinriktad VD

Affärer har alltid legat dig varmt om hjärtat och bakom dina resultat finns nöjda kunder och engagerade medarbetare. Är du intresserad av att ta ett övergripande ansvar för ett företag med ett bra utgångläge, en jordnära och prestigelös kultur?

Det blir din huvuduppgift att leda den påbörjade resan. I rollen har du ansvar för företagets resultat och rapporterar till styrelsen.

Tillsammans med en kompetent och engagerad ledningsgrupp vidareutvecklar ni tillsammans företagets affärer, ser nya möjligheter och förbättrar interna processer för ökad konkurrenskraft.

Din förmåga att skapa goda kundrelationer och en företagskultur som vilar på sunda värderingar kommer att vara avgörande för hur du kommer lyckas i rollen.

Du kan anta kundens perspektiv och har en förståelse för hela affären såsom relationen, produkten och kringtjänsterna. Ett nätverk i stålbranschen eller inom tillverkningsindustrin är önskvärt.

Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund eller relevant högskoleutbildning och ett intresse för teknik. Vi utesluter inte att du gått den långa vägen och förvärvat nödvändiga kunskaper genom erfarenhet.

Som person är du en trygg ledare med ett tydligt ansvarstagande. I relation till kunder, ledning och medarbetare uppfattas du som en ärlig, pålitlig och rationell beslutsfattare.

Du trivs att arbeta tillsammans med andra, låter andra växa och tar gärna en ledarroll. Mål är viktigt för dig, du tar ut riktningen och är duktig på att kommunicera.

Vår kund har i denna rekrytering valt att vara konfidentiell. I processen innebär det att vi tillsammans med kunden gemensamt beslutar vilka kandidater som kommer att kontaktas och delges mer information kring tjänsten och företaget.

Urval kommer ske löpnade men ansökan är öppen tills den 4/5.

Varmt välkommen med din ansökan!