Affärsinriktad VD

Ända sedan 1952, då bolaget registrerades, har vi på MotorHalland sålt nya och begagnade bilar, utfört service och levererat tillbehör och reservdelar. Vi har hela tiden utvecklat verksamheten för att ge våra kunder möjlighet till ett enkelt, personligt och ekonomiskt hållbart bilägande. Vi gör allt för att tillgodose dina önskemål, så att du blir nöjd och känner dig väl omhändertagen. Vi utvecklar ständigt vår personal och jobbar kontinuerligt med att skapa en trygg, trivsam och öppen arbetsplats. Vår personal är vår viktigaste tillgång. För mer information om företaget se: www.motorhalland.se

Nu söker vi en Affärsinriktad VD

Är du en affärinriktad person med förmågan att leda och inspirera? Vi kan erbjuda dig en intressant utmaning med starka varumärken och anläggningar i toppklass. Fordonsbraschen präglas av en snabb utvecklingstakt både på teknik- och tjänstesidan.

Vi söker nu dig som vill driva och utveckla person- och transportbilsverksamheten i Halmstad och Laholm. Personalansvaret omfattar ett hundratal engagerade medarbetare inom försäljning, eftermarknad, ekonomi och administration.

Tillsammans med din ledningsgrupp verkar du för att skapa delaktighet och motivation i organisationen. En viktig del av rollen är att vara vaken för nya affärsmöjligheter och utveckla tjänsteutbudet mot privat- och företagskunder. Du får ansvar för verksamhetens resultat och lönsamhet på lång och kort sikt.

Tjänsten kräver flera års erfarenhet av en liknande roll i en marknadsorienterad organisation. Förändring, utveckling och tvärfunktionella samarbete har varit naturliga delar i dina tidigare roller. Erfarenhet från fordonsbranschen är en klar fördel.

Vi tror du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och goda kunskaper i engelska. Du är en ekonomiskt kunnig person som tar sunda ekonomiska beslut baserade på analys och fakta. Samtidigt har du ett tydligt kundfokus och är lyhörd för trender.

Med en modern situationsanpassad ledarstil skapar du delaktighet, personlig utveckling och drivkraft hos dina medarbetare. Du är duktig på att presentera information om företagets mål och riktning samt att ta vara på initiativ och idéer bland dina kollegor. Prestigelös, öppen och tydlig i kombination med en stark vilja att lyckas stämmer in på dig.

Vi tror det är en fördel om du bor nära arbetsplatsen. Du kommer sitta i MotorHallands toppmoderna lokaler på Flygstaden i Halmstad. Vissa resor ingår i tjänsten i samband med produktlanseringar, utbildningar och marknadsaktiviteter. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!