Affärsinriktad VD

VÅRT ARV & VÅR FRAMTID

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid!

Petterssons Miljö är ett familjeföretag från 1940-talet och har under lång tid arbetat med återvinning och hantering av avfall. Tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare skapar vi lösningar med hög kvalitet och service för ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart resultat. Vi står inför en spännande framtid där vi vill växa genom att utveckla och utöka vårt befintliga erbjudande på en föränderlig och växande marknad. För mer information om företaget se: www.petterssonsmiljo.se

Nu söker vi en Affärsinriktad VD

Är du rätt person att leda utvecklingen av företaget till en branschledande aktör med specialistkompetens inom miljö- och avfallshantering? Som VD tar du ansvar för hela verksamheten och driver utvecklingen på kort och lång sikt. Företaget har en framskjuten position idag och söker en person som med entusiasm, långsiktighet och handlingskraft kan leda verksamheten till nästa nivå.

Ditt mål är att säkerställa lönsamheten och företagets långsiktiga fortlevnad. I rollen ingår budget- och resultatansvar samt att verksamheten bedrivs i enlighet med rådande lagstiftning inom miljöområdet. Du föreslår förändringar och genomför investeringar för att öka den långsiktiga konkurrenskraften.

Marknadsföring och försäljning är viktiga delar i rollen för att driva tillväxt. Du ansvarar även för anbudsförfaranden mot offentliga aktörer. Du har personalansvar för cirka 35 medarbetare och rapporterar till styrelsen.

Vi tror du har erfarenhet av att leda ett medelstort företag. Kanske har du erfarenhet av cirkulära affärsmodeller, återvinning, transport, miljö och kvalité. Vi tror du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Ledarskap är en stor del av tjänsten. Din förmåga att kommunicera mål, skapa samsyn och drivkraft är avgörande för hur du kommer att lyckas. Som person är du lyhörd, långsiktig och strukturerad. Du sätter företagets bästa i fokus och agerar rättvist och konsekvent. Du är en jordnära och stabil person som är trygg i din ledarroll och drivs av att se andra lyckas.

Vi kan erbjuda dig en utmanande roll i en föränderlig bransch som ligger helt rätt i tiden. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Inledande intervjuer kommer att hållas under v25-v26.

Välkommen med din ansökan!