Affärsinriktad VD

Bopp Utildi AB är en leverantör av produkter inom filtrering och separering samt materialhantering till kemi-, process-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget levererar produkter av hög kvalitet och med ett tekniskt avancerat utförande. I Laholm skräddarsys lösningar efter kundens behov samt serviceproduktion i form av dukomspänning av siktar och filter i rostfritt stål. Företaget erbjuder hög servicenivå, stor flexibilitet, stort tekniskt applikationskunnande samt hög leveranssäkerhet. Målet är att vara marknadsledande inom de nischer där produkterna används. För mer information se: www.bopputildi.se

Nu söker vi en Affärsinriktad VD

Då nuvarande VD ska gå i pension söker vi nu efter en person som kan överta ansvaret för verksamheten i Laholm. Det blir din huvuduppgift att driva och utveckla företaget ur ett ekonomiskt-, kommersiellt- och medarbetarperspektiv.

En stor del av tjänsten är att utveckla affärerna och bredda kundbasen inom nya applikationsområden. Samtidigt vårdar och utvecklar du befintliga kundrelationer. Resor är en naturlig del av tjänsten. Marknadsbevakning utgör en viktig del i det strategiska arbetet vilket även ligger till grund för marknadsföringen.

I tjänsten har du personalansvar för sex medarbetare. Med ansvaret följer förmånen att leda och utveckla en kompetent och engagerad personalstyrka i en liten organisation. Du svarar inför styrelsen och rapporterar till ägarna i Schweiz.

Vi tror du är en van ledare med dokumenterad erfarenhet av relationsskapande försäljning och affärsutveckling. Erfarenheter från mindre företag ser vi som en fördel med tanke på bredden i arbetsuppgifterna. Din bakgrund speglar ditt intresse för affärer och teknik. Du har en högre utbildning inom ekonomi eller teknik.

Som person är du affärsmässig och drivs av utveckling, problemlösning och resultat. Ytterligare karaktärsdrag hos dig är din starka analysförmåga och goda arbetsstruktur. Du har en stödjande och samarbetsinriktad ledarstil. Din förmåga att motivera och inspirera kommer att vara en viktig framgångsfaktor.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26/12. Med tanke på att koncernspråket är engelska behöver vi din ansökan både på engelska och svenska. Vid frågor talar du med Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu