Affärsutvecklare

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

 Nu söker vi en Affärsutvecklare inom prisstrategi

Är du en analytisk marknadsperson som vill vara med att påverka och utveckla vår affär? Vi söker en affärsutvecklare med fokus på prisstrategi. Hos oss är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar där vi ger dig stora möjligheter att påverka din roll och personliga utveckling. Vi har en stor vilja framåt och jobbar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet.

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med prisstrategier för våra varumärken Gerdmans och Runelandhs.

I arbetsuppgifterna ingår att optimera lönsamhet för våra produkter, skapa kunderbjudanden samt att genomföra kund-, konkurrent- och omvärldsanalyser. Viktiga delar av rollen är att utveckla processerna kring prissättning vilket även på sikt kan innebära investeringar i nya system.

Vi tror du har erfarenhet från en likande roll där du jobbat strategiskt med prissättning. Du har en relevant utbildningsbakgrund och ett brinnande intresse för marknads- och prisfrågor.

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och förmågan att inspirera och influera andra genom ditt ledarskap. För att passa in är du samarbetsinriktad och prestigelös men har samtidigt en stark egen drivkraft och ett analytiskt förhållningsätt. Du trivs i en föränderlig miljö som utmanar din förmåga att utveckla och förbättra.

Är du intresserad av en analytisk och utvecklingsinriktad roll med många kontaktytor? Vi kan erbjuda dig en utmaning i ett framgångsrikt företag som präglas av samarbete, affärsmässighet och öppenhet. Rollen ingår i marknadsteamet där du kommer samarbeta tätt med kampanjansvarig samt avdelningar såsom sortiment, försäljning och ekonomi. Du rapporterar till marknadschefen.

Din bostadsort är av mindre betydelse då arbetet kan skötas på distans.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!