Applikationskonsult inom mjukvara Supply Chain

Vi söker omgående en affärsmässig och engagerad applikationskonsult. PipeChain är ett växande produktbolag som utvecklar och levererar molnbaserade lösningar inom Supply Chain. Med 45 anställda, högt i tak och korta beslutsvägar vågar vi påstå att varje medarbetare gör skillnad och blir synlig i organisationen. Vi erbjuder arbete i ett välmående bolag med trevliga kollegor och stimulerande projekt. Bland våra kunder finns flera stora globala koncerner vilket innebär att våra projekt ofta har en internationell koppling samt komplex och mycket intressant karaktär. Bland kunderna återfinns ett flertal välkända varumärken såsom: Volvo, Sandvik och SCA. För mer information om företaget se: www.pipechain.com

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Projektleda tilläggsprojekt hos befintliga kunder
  • Driva dialogen med befintliga kunder gällande möjliga processförbättringar med hjälp av våra lösningar
  • Delta i aktiviteter inom ”pre-sales”, produktutveckling och affärsutveckling
  • Löpande applikationssupport till våra kunder
  • Utbilda i vår mjukvara

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Lund. Du ingår i ett team om 7 konsulter och rapporterar till vår affärsområdeschef. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt varför körkort och en privat situation som medger visst resande är nödvändigt. Vi uppskattar antalet resdagar med övernattning till ca 10 per år.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande och som har några års relevant arbetslivserfarenhet. Troligen arbetar du som konsult idag inom ERP, EDI eller Supply Chain alternativt sitter du på kundsidan och arbetar med Supply Chain inom inköp, produktion eller distribution. Erfarenhet av att arbeta med ERP-system eller liknande systemlösningar är meriterande liksom erfarenhet av Cloud/Saas-lösningar. Du har lätt för att uttrycka dig och kommunicera och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vidare är du van vid styr- och projektgrupper och är duktig på att omvandla processer och behov till konkreta förslag och lösningar.

Din Personlighet

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och målmedveten. Du har ett strukturerat arbetssätt och brinner för att hitta lösningar på Supply Chain utmaningar samt har lätt för att engagera och entusiasmera både kunder och kollegor. Du är tydlig, lyhörd, uppmärksammar och följer upp nya kundbehov samt ser det som självklart att hitta bästa möjliga lösningen för kunden.

Kontakt och ansökan

Söker du en stimulerande, varierad och utvecklande utmaning? I det här uppdraget samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!