Applikationskonsult inom mjukvara Supply Chain

Vi expanderar och söker ytterligare medarbetare

Är du en affärsmässig och engagerad applikationskonsult som söker en bred roll i ett mindre bolag? Hos Pipe Chain blir varje medarbetare sedd och utmanad. Med 50 anställda, högt i tak och korta beslutsvägar, knyter vi med vårt system ihop våra kunder med deras leverantörer/kunder så att varor och tjänster flyter med minimal administration och fel. Vi är ett växande produktbolag som utvecklar och levererar molnbaserade lösningar inom Supply Chain. Vi arbetar med flera globala varumärken såsom: Epiroc, Volvo och ett av världens största möbelföretag vilket innebär att våra projekt ofta har internationella kopplingar samt komplex och intressant karaktär. Vi är ett litet bolag som gör stor skillnad för stora bolag. För mer information om företaget se: www.pipechain.com

Arbetsuppgifter

  • Leda projekt hos befintliga kunder inom Supply Chain
  • Driva dialogen med befintliga kunder gällande möjliga processförbättringar
  • Delta i aktiviteter inom ”pre-sales”, produktutveckling och affärsutveckling
  • Löpande applikationssupport till våra kunder
  • Utbilda i vår mjukvara

Du ingår i ett team om 8 konsulter i Lund och rapporterar till vår operativa chef inom affärsområdet. Våra kunder finns både i Sverige och internationellt, därför krävs körkort och en privat situation som medger cirka 10 övernattning per år.

Din bakgrund

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Kanske är du ERP-, EDI- eller Supply Chain konsult idag eller så jobbar du inom Supply Chain med inköp, produktion eller distribution. Erfarenhet av ERP-system, liknande systemlösningar och Cloud/Saas-lösningar är meriterande. Har du arbetat med projektledning, processer och problemlösning är det en fördel. Du är kommunikativ och behärskar både svenska och engelska.

Din Personlighet

Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och målmedveten. Du har ett strukturerat arbetssätt och brinner för att hitta lösningar inom Supply Chain. Du har lätt för att engagera och entusiasmera både kunder och kollegor. Du är tydlig, lyhörd, uppmärksammar och följer upp nya kundbehov. Du ser det som självklart att hitta bästa möjliga lösningen för kunden.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Söker du en stimulerande, varierad och utvecklande utmaning kan detta vara jobbet för dig! Är du intresserad skickar du in ett personligt brev och CV på svenska. Ansök snarast, urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Varmt välkommen med din ansökan!