Applikationskonsult & Kundstöd -Affärssystem

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb, e-handel och affärssystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från hemsidor till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en person inom Affärssystem – Applikationskonsult & Kundstöd

Vill du jobba på ett växande företag i Halmstad som bygger egna webb-, e-handels-, och affärssystem? Montania befinner sig i ett expansivt skede med många nyakundprojekt. Vi söker därför ytterligare en kollega med stort intresse för ekonomiprocesser som kan jobba med affärssystem på kundsidan.

Du stöttar kunderna både vid implementering av våra affärssystem och under löpande användning av systemet. Arbetet innebär allt från att reda ut kundernas behov och hur systemet ska fungera till att ge användarsupport och utbildning.

Att jobba med kontinuerligt förbättringsarbete av kundernas system blir också en viktig del av rollen. I takt med din egen utveckling kommer du själv att kunna diskutera kundens behov och i samråd med kollegor ta fram möjligheter och förbättringar i systemen som förenklar kundens processer.

Rollen innebär också att du på sikt mer självständigt sköter kundprojekt vid införande av nya system. Viktiga delar är budget och tidplan för nya funktioner och projektadministration. Då du utgör bryggan mellan kundernas behov och utvecklarnas kompetens krävs en tydlig kommunikation, överblick och noggrannhet.

Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är det ett plus men inget krav. För att trivas i rollen tror vi att du behöver ha erfarenhet av ekonomiarbete, vara allmänt intresserad av ekonomiprocesser och affärssystem, tycka om problemlösning och uppskatta kundkontakt. Har du engagemang och viljan att lära ger vi dig chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, lyssnande, positiv och ordningsam. Du trivs i ett mindre företag som erbjuder variation, samarbete och utmaningar.

På Montania får du ett omväxlande arbete, där lärande och initiativ uppskattas och där du kan utvecklas och lära dig nya områden tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning. Läs gärna mer om hur det är att jobba på Montania.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.