Applikationskonsult/Projektledare

AddMobile är ett företag som arbetar med att ta fram appar för Business to Business tillämpningar. Vi tar fram lösningar för smartphones t.ex. iPhone, iPad och Android som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet, t.ex. med GPS positionering och andra mobila affärsfunktioner. Bland våra kunder hittar du några av Sveriges största företag. AddMobile är ett entreprenörsföretag som arbetar på en marknad som befinner sig i ständig förändring och tillväxt. Vi är ett kreativt företag som karakteriseras av korta beslutsvägar med positiva människor i en inspirerande arbetsmiljö. Läs mer om oss på www.addmobile.se

Rekrytering Avslutad

Med placering i Malmö söker vi nu en Applikationskonsult/Projektledare

I rollen som projektledare på AddMobile driver du projekt och ansvarar för implementering av vår plattform hos kund. Detta innebär installation, konfiguration, tester, utbildning samt projektmöten i nära samarbete med kunden. Du ansvarar även för att specificera ny- och kundanpassad utveckling gentemot vårt utvecklingsteam och produktansvarig. Efter projektgenomförande tar du hand om kommunikationen med kunden och hanterar löpande uppgraderingar och systemförbättringar.

Vi tror du ha erfarenhet av att av att arbeta i kundnära IT-projekt innehållande systemutveckling kopplad till kunders affärsprocesser. Baskunskaper i SQL och förståelse för systemutveckling är meriterande likväl som erfarenhet av affärssystem. I dina tidigare roller har du haft pedagogiska inslag och kanske arbetat med utbildning av slutanvändare. Lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i engelska tror vi är en förutsättning, projektledarutbildning en fördel.

Som person tycker du om att analysera problemställningar och ser konsekvenser av olika alternativ. Ditt prestigelösa och flexibla sätt passar bättre i en mindre organisation och ett bredare arbetsinnehåll. Kundkontakt är en av dina drivkrafter samtidigt som du tilltalas av att arbeta i en teamorienterad och dynamisk miljö. Ditt mål är att få leverera högkvalitativ lösning som uppfyller kundens kravställning. Är du en social problemlösare med god organisationsförmåga?

Du blir placerad på vårt kontor i Malmö men är inställd på att resa i tjänsten. Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”Projektledare AddMobile” senast den 10/9 -2013 ställd till info@enoem.se.