Applikationssupport Dynamics AX

 

Axess Logistics Sweden AB ingår i koncernen Nordic Car Logistics, som är ett av de ledande företagen i Norden inom billogistik. Företaget tillhandahåller tjänster och fordonstransporter som ett led i att tillgodose kundernas behov. Kunderna är biltillverkare och deras generalagenter samt återförsäljare. Axess Logistics Sweden AB finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. Koncernen bedriver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda. För mer information se: www.axesslogistics.se 

Till Halmstad söker vi nu en Applikationssupport Dynamics AX 

Har du ett brinnande intresse för att utveckla processer och affärssystem? Inledningsvis kommer du få introduktion i verksamheten och dess processer och flöden. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att bistå användare, projekt och organisationen, med kunskaper inom Dynamics 365 och inledningsvis AX 4.0.

Du kommer att vara delaktig i uppgraderingen från AX 4.0 till Dynamics 365 och därefter spela en viktig roll i den ständiga utvecklingen av systemet. I tjänsten ingår även planering och genomförande av introduktionsutbildningar för anställda och nyanställda. Funktionen är koncernövergripande vilket kommer innebära många kontaktytor inom organisationen och resor kommer att förekomma. Körkort B är ett krav.

Personen vi söker har goda kunskaper i affärssystem, processer och flöden. Vi tror du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter kopplade till utveckling av affärssystem och verksamhetsprocesser. Erfarenhet av uppgraderingar, byten eller integrationer av affärssystem är önskvärt. Har du dessutom erfarenhet av projektarbete, problemlösning och utbildning är det meriterande.

Vi tror du har en högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller logistik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Förståelse för ekonomi är en stor fördel. Som person är du kommunikativ och samarbetsinriktad samt drivs av utveckling och förändring. Vi värdesätter en jordnära och prestigelös attityd.

Företaget och billogiskbranschen befinner sig i en utmanande tillväxtfas. Är du driven inom affärssystem och vill dela med dig av dina kunskaper? Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Ansök nu