Arbetsledande truckförare

Aktiebolaget Th. Schéle är ett skeppsmäkleri och logistikföretag baserat i Halmstad hamn. Verksamheten är i huvudsak inriktad på omlastning, lagring samt distribution av plåt och stål från hela världen. Idag har bolaget 14 anställda och omsätter runt 60 miljoner.  Läs mer på www.th-schele.se.

Rekryteringen avslutad

Vi söker en Arbetsledande truckförare

Verksamheten expanderar och för att upprätthålla en hög servicegrad ut mot kunderna behöver organisationen nu förstärkas med ytterligare en person. Th. Schelé hanterar stora mängder stål i varierande format och kvalitet. Företagets kunder återfinns över hela landet samt inom mängd tillverkningsbranscher. Verksamheten är förlagd till Halmstad hamn.

Som arbetsledare kommer du vara den person som har bäst överblick över det dagliga flödet av stålprodukter. Arbetet omfattar omlastningar mellan olika lastbärare såsom båt, bil och tåg samt mellanlagring i eget lager. Förutom att du själv aktivt deltar i truckhanteringen är du den person som förväntas ta ett övergripande ansvar för att rätt prioriteringar görs samt att arbetet fördelas så optimalt som möjligt.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet i en arbetsledande position samt har truckvana. Som person är du optimistisk och positiv och trivs när det är mycket att göra. Du är en utpräglad lagspelare som tar initiativ och är självgående. Du har förmågan att se helheten, organisera och tycker det är viktigt att kunden blir nöjd varje dag.

Känner du igen dig i beskrivningen kan vi erbjuda dig omväxling och ansvar i ett växande företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/9-14 märkt ”Arbetsledande truckförare”. Skicka din ansökan till info@enoem.se.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.