Avdelningschef Wellmaskin

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,9 miljarder € 2018.Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och slidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala enheter och säte i Eslöv. För mer info se www.smurfitkappa.se

Avdelningschef Wellmaskin

Till vår produktionsenhet i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad söker vi en naturlig ledare som kommer att inneha det dagliga operativa ansvaret för Wellmaskinen. Personen vi söker trivs som ledare och innehar en hög teknisk kompetens.

Wellmaskinchefen har ett direkt personalansvar för 25 av våra kunniga och motiverade medarbetare och skall sörja för att skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för dessa. Rollen innebär ett direkt ansvar för att ständigt förbättra avdelningens operativa nyckeltal och tillsammans med enhetens underhållsavdelning planlägga och genomföra både dagligt operativt underhåll samt större modifikationer och ombyggnationer av teknisk utrustning inom ansvarsområdet.

Wellmaskinschefen rapporterar till fabrikschefen.

Vi söker dig som brinner för produktion och som tillsammans med oss vill växa och ta nästa steg i sin karriär och personliga utveckling. Befattningen kräver hög teknisk kompetens, drivkraft samt förmåga att engagera och motivera underställd personal.

Vi tror att du idag arbetar inom tillverkningsindustrin och företrädesvis innehar en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt.

För att lyckas i rollen söker vi en person som har ett tydligt och starkt ledarskap. Du är analytisk, initiativrik samt självständig till din läggning och trivs i en internationell affärsmiljö.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Ansök snarast urval sker löpande.