B2B säljare

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se

 

B2B Säljare till södra Sverige

Vi söker nu en B2B säljare till Södra Sverige och Jönköping Län. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för miljön. Nu har du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Vad kommer du att göra?

Du blir en viktig del i vårt säljteam mot kommersiella kunder. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva och ansvara för långsiktiga relationer med våra kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Du kommer fokusera på B2B i hela södra Sverige.

Vem är du?

Få saker slår den där Eureka-känslan när du lyckats lösa ett problem du tampats med. Känslan av att du lärt dig något nytt och av att du utvecklas. Som person är du den som vågar ta första steget och skapar förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning.

Vi ser gärna att du har:

  • en teknisk utbildning inom el eller motsvarande
  • kunskap och intresse av solceller och solcellsbranschen
  • erfarenhet av B2B-sälj
  • ett tekniskt intresse och en byggteknisk baskunskap
  • goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

 

Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet kan utgå från vårt kontor i Vetlanda eller Halmstad med Jönköpings- och Hallands län som arbetsområde. Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.