B2B Säljare

 

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar för en stor mängd olika användningsområden. Vi vänder oss till flera olika branscher, inte minst till industrikunder. RAM MOUNTS används för montering och dockningslösningar av t.ex. tablets, laptops, kommunikations- och navigationsutrustning mm. Modulsystemet kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic har ensamrätt på nordiska marknaden. 

För mer information se: www.ram-mount.se samt facebook.com/ramnordic

Nu söker vi en teknikorienterad B2B Säljare

Tycker du om att arbeta med lösningsorienterad försäljning och komplexa B2B kunder? Då kan detta vara rätt utmaning för dig då du kommer komma i kontakt med innovativa produkter samt en spännande kundbas med varierande behov. Du kommer spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av ett dynamiskt och växande företag.

Din huvuduppgift är att stärka befintliga relationer med B2B kunder inom industri och OEM men även etablera nya. Ofta arbetar du tätt tillsammans med kunden för att skapa en unik lösning som tillfredsställer specifika krav och önskemål. Exempelvis kan det handla om montagelösningar för mobil kommunikations- eller navigationsutrustning i olika typer av fordon, logistiksystem eller sjukvårdsmiljöer.

För att på bästa sätt kunna förstå kundens behov tror vi att du har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning. Du behöver en god förståelse för den utrustning som ska monteras samt det sammanhang där den ska fungera optimalt i. Fjäder i hatten om du har ett teknikintresse inom t.ex. mobiltelefoni, kommunikations- eller navigationsutrustning.

Troligtvis har du en teknisk utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Kunskaper i finska, norska eller danska är också en fördel.

Tjänsten ställer höga krav på din flexibilitet och anpassningsförmåga då du möter personer med olika specialkompetenser.  Din förmåga att skapa förtroende, presentera och samarbeta med kunder och medarbetare är viktig för att lyckas. Vi tror att egenskaper som uthållighet och förmågan att lyssna på kunden är utmärkande för dig. Du tar inte bara initiativ utan fullföljer även dina åtaganden hela vägen i mål.

Tjänsten omfattar den skandinaviska marknaden och innebär en del resor. För rätt person kan vi erbjuda ett mycket varierande arbete i en bransch under ständig utveckling. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst och ser fram emot din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

 

Ansök nu