Brand & Marketing Coordinator

 

TylöHelo Group är en av de största företagen inom bastu- och ångbadsbranschen. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en global marknad. TylöHelo Group har tillverkning av basturum, bastuaggregat och ånggeneratorer i Finland, Sverige, Tyskland och USA samt säljkontor i Norge och Storbritannien. TylöHelo är representerad i över 90 länder via sitt distributionsnät. För mer information se: www.tylohelo.com

Nu söker vi en Brand & Marketing Coordinator

Målet med denna tjänst är att skapa en effektiv och likriktad marknadsföring inom TylöHelo Group vilket ställer höga krav på förmågan att förstå och hantera olika marknadskrav. Det blir din huvuduppgift att planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter i en allt mer digitaliserad värld.

Projektledning är en central del av tjänsten och du samordnar aktiviteter såsom produktlanseringar och sortimentsfrågor i samarbete med ett flertal utländska enheter. I utformningen av marknadsföringen samarbetar du med en extern byrå där du håller i taktpinnen och budget. Uppföljning och utvärdering är en viktig del och du rapporterar till Chief Sales & Marketing Officer i TylöHelo Group.

Tjänsten omfattar även de system som hanterar produktinformation, loggar trafik och utfall på digitala plattformar. Du ansvarar för informationens riktighet samt de analyser som ligger till grund för beslut inom den digitala marknadsföringen. Hit hör även frågor kring varumärkesskydd.

I det dagliga arbetet stöttar du marknadsbolagen med säljstödsmaterial vilket innebär många kontaktytor både internt och externt i organisationen. Tjänsten omfattar resor inom och utanför Skandinavien.

Du är en driven projektledare med djupa kunskaper och ett brinnande intresse för digital marknadsföring och analys. Troligtvis har du några års praktisk erfarenhet av att planera, skapa och analysera digital marknadsföring. Erfarenhet av analysverktyg såsom Hubspot är en fördel.

Vi tror du har en högre utbildning inom marknadsföring eller ekonomi samt erfarenhet av eget budget- och resultatansvar. Du behärskar svenska och engelska på en hög nivå. Kunskaper i finska är en klar fördel. Övriga språk är en merit. Internationell erfarenhet är en klar fördel.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och analytisk. Du har en positiv attityd och är lösningsfokuserad. Egenskaper som affärsmässighet, initiativkraft och förmågan att arbeta både självständigt och i team är viktiga för att nå framgång i rollen.

Vill du arbeta med marknadsföring, varumärkesbyggnad och projektledning i en internationell miljö? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i en dynamisk bransch. Möjlig placering är Halmstad, Sverige eller Espoo, Finland.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2/4. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger +46 701 460 390 eller Andreas Nilsson +46 701 460 391

Ansök nu