Budbilschaufför

Sikab är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. För mer information om företaget se: www.sikab.nu

Med placering i Hisings Backa söker vi nu en Budbilschaufför med B-körkort

Tycker du om att köra bil och har bra lokalkännedom? Du gillar att träffa kunder, är social och glad och levererar bra service. Då har vi en tjänst för dig!

Arbetsuppgifterna består av att leverera paket med arbetskläder till våra kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Du kommer att få lasta din egen bil för att sedan åka ut till företagen. Därför är det viktigt att du självständigt planerar dina rutter.  Det är ett tungt jobb där du hanterar många lådor med kläder varje dag.

För oss är det viktigt att du gillar att möta våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt när du lämnar över paketen.

Arbetet är heltid och start omgående.

Är du driven och strukturerad samt har en känsla för kvalitet och kundservice? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 3/7 -2016.  Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

 

 

 

 

Ansök nu