Business Analyst

I Sverige finns Dole representerat av fem olika bolag, AB Banan-Kompaniet, Dole Fresh Cuts AB, Saba Blommor AB, Saba Frukt & Grönt AB samt Dole Europe Shared Service Center AB. Tillsammans förser vi den svenska dagligvaruhandeln med färsk frukt, blommor, bananer och färdigskuren sallad. Shared Service Center består av HR, IT samt Finance. Vi utför tjänster till kunder i hela Europa med fokus på ökad kvalitet med enkla flöden, vilket ger kortare ledtid till låg kostnad. För att uppnå detta har vi kompetenta, nationella och internationella medarbetare som samarbetar i en öppen och positiv anda. För mer information se: www.dole.se

Rekryteringen Avslutad

Dole Europe Shared Service Center AB söker en Business Analyst

Rollen innebär att du tar täten för Swedish Bussiness Application Team vilket innebär såväl personal- och budgetansvar. Huvuduppgiften är att leda implementationen av ett nytt ERP system. Syftet är att skapa effektivare flöden inom logistik, produktion och orderhantering samt förutsättningar för framtiden. Du kommer vara organisationens primära kontakt för att analysera och utveckla affärsprocesserna samt dess stödsystem.

Rollen kräver stor erfarenhet av att analysera affärsprocesser och dess koppling till ERP system, främst inom produktion, lager och logistik. Erfarenhet av MS Navision är en fördel. Du är väl insatt i produktionsprocesser, har erfarenhet som projektledare och av budgetansvar.

För att nå framgång i rollen tror vi det krävs högskoleutbildning med inriktning mot inom IT, logistik eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person trivs du i ledarrollen och har lätt för att starta aktiviteter. Samtidigt gör du det med omtanke och har förmågan att skapa goda relationer. Kreativitet och analysförmåga är karaktäriserande för dig och du drivs av att leverera resultat, nå mål och överträffa förväntningar. Du är flexibel och anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar.

Har du förmågan att leda team och omsätta affärsutmaningar till smarta IT-lösningar? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning. Din ansökan, märkt ”Business Analyst” skickar du till info@enoem.se senast den 10/6. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.