Business Controller

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo samt Kalmar. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se:www.gerdmans.se

Nu söker vi en Business Controller

Har du ett tydligt affärsfokus och vill utveckla vårt prissättningsarbete tillsammans med oss? Vi erbjuder dig utmaning och utveckling i ett framgångsrikt företag med kompetenta och engagerade kollegor. Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och rapportera till marknadschefen.

Rollen omfattar resultat- och lönsamhetsanalyser samt utveckling och uppföljning av prissättning inom sortiment. Du kommer bli en viktig sparringpartner till produktcheferna och ledningsgruppen. I arbetsuppgifterna ingår att skapa lönsamhet för våra produkter samt att genomföra konkurrent- och marknadsanalyser. I företagets strävan att arbeta smartare och effektivare kring prissättningsfrågor bidrar du i utvecklingsprojekt samt i vår processutveckling.

Vi tror du har erfarenhet från en liknande roll med inslag av marknads- och prissättningsfrågor. Du har en relevant högskoleutbildning, goda kunskaper i engelska och är van att analysera. Rollen innebär många kontaktytor internt i organisationen där du förväntas ta en drivande roll för att prova och utvärdera nya koncept.

Som person är du analytisk och nyfiken på vad som händer i omvärlden. Din erfarenhet har bidragit till ett självgående, resultatinriktat och strukturerat arbetssätt. Du har ett starkt driv och ligger steget före. För dig är förändringar välkomna och nödvändiga. Samarbete som en nyckel till ett framgångsrikt arbete.

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad roll som Business Controller hos Gerdmans? Arbetet kan delvis utföras på distans. Har du frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701 – 460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!