Business Controller

Json är i grunden ett familjeföretag från Gnosjö och finns idag med butiker, kontor, lager och utställningar i Gnosjö, Gislaved, Halmstad, Göteborg, Helsingborg, Ängelholm, Värnamo och Växjö. Vi är en av marknadens största aktörer och vi levererar till kunder över hela Europa. Kompetens-, sortiments- och systemutveckling, det är vad vi brinner för. Ni skall kunna köpa hela vår lösning eller delar av den och alltid tjäna på det. Ju fler delar ni handlar av oss, desto mer finns att tjäna. Ju mer ni utnyttjar våra system såsom egen webbshop eller Person Pack, desto mer tid kan ni spara. Det är det vi menar med ”GET JSONIZED. Json omsätter 100 mkr, har 35 anställda och ingår i Axel Jonsson koncernen.

Rekryring avslutad

Json expanderar och söker en Business Controller

Json söker dig med spetskompetens som affärs controller. Huvuduppgiften är att vara ett kvalificerat affärsstöd åt VD, ledningsgrupp, försäljning och inköp. Ekonomiska analyser och uppföljning av nyckeltal är viktiga delar av tjänsten. Du är duktig på att presentera ekonomisk information, sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Du är en van användare av affärssystem och utnyttjar idag dess möjligheter till effektivisering, erfarenhet av Pyramid är en fördel. Vi tror du har arbetat med bokslut och har en ekonomisk utbildning på högskolenivå troligtvis med controller inriktning. På sikt hoppas vi du växer in i rollen som ekonomichef. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du analytiskt lagd, strukturerad och snabb. Du är hungrig, gillar utmaningar och kan driva dina ansvarsfrågor i en ledningsgrupp. Nytänkande och målmedvetenhet är kännetecknande för dig. Beroende på var du bor kan du sitta i Halmstad eller Gnosjö.

Är du driven, strukturerad och har hög kompetens inom ekonomi? Då kan vi erbjuda en utmaning i en ung och dynamisk företagskultur. Vi ser fram emot din ansökan senast den 12/12 -12 märkt ”controller Json”. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.