Kvalitetschef

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,9 miljarder € 2018. Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala enheter och säte i Eslöv. För mer info se: www.smurfitkappa.se

Nu söker vi en Kvalitetschef

Till vår produktionsenhet i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad söker vi en person som ska leda enhetens dagliga arbete inom ett av företagets högst värderade områden, kvalitet.

Arbetet som Business Partner innebär att planera, implementera och följa upp åtgärder så att definierade nyckeltal och verksamheten som helhet ständigt utvecklas inom kvalitetsområdet. Du identifierar och driver operativt förbättrings- och avvikelserelaterade aktiviteter och projekt.

Rollen innebär samarbete med samtliga avdelningar inom enheten samt löpande kundkontakter. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till fabrikschefen. Du blir även del av det nätverk som finns för samtliga våra enheter i Sverige och Norge. Tillsammans med nätverket samt lokal ledning skall du säkerställa att arbetet vid enheten ständigt utvecklas samt bedrivs enligt fastställda rutiner. Som Business Partnerär du även enhetens ansvariga för att administrera företagets system för reklamationer.

Vi söker dig som har erfarenhet från tillverkningsindustrin och innehar en eftergymnasial utbildning. Du är analytisk samt har en god helhetssyn och vana av att driva utvecklings- och förbättringsarbete. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt. För att lyckas i rollen bör du vara en person som är stresstålig, serviceinriktad samt flexibel och som trivs i produktionsmiljö.

Resor utanför enheten förekommer i form av besök till våra övriga produktionsenheter samt våra kunder.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.