Butiksansvarig

Hafi, Hallands Fruktindustri, är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen, grundat 1938. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker. Från ett litet syltkokeri i halländska Brännarp har vi utvecklats till dagens moderna livsmedelsföretag. Vår företagskultur är familjär och vårt signum är samma sedan start; bra råvaror, hög kvalitet och långsiktighet. Idag har Hafi 40 engagerade medarbetare och omsätter ca 250 Mkr. Nu fortsätter vi utveckla vårt besöksmål Hafi Brännarp där butik, café och event är viktiga pusselbitar. Allt för att låta besökarna prova soliga smaker, handla utsökta saker, lära lite nytt och njuta en stund. För mer information om företaget se: www.hafi.com

Nu söker vi en Butiksansvarig till Brännarp

Har du förmågan att skapa försäljning, har ett hjärta för service och tycker om att skapa inspirerande butiksupplevelser? Vi kan erbjuda dig en möjlighet att få arbeta med högkvalitativa produkter i en fantastisk och kreativ miljö på den halländska landsbygden.

Tjänsten utgör en viktig del i utvecklingen av Brännarp som ett självklart och attraktivt besöksmål. Butiken utgör en liten men växande del av Hafis verksamhet och du arbetar tätt tillsammans med besöksmålsansvarig.

Det blir din huvuduppgift att planera och driva butiken med målet att skapa en unik och inspirerande upplevelse. Tillsammans med trevliga medarbetare säkerställer du att kundservicen speglar samma höga kvalitet som produkterna.

I arbetsuppgifterna ingår förutom kundservice och försäljning även coaching av din personal, visst personalansvar, samt planering och genomförande av kundaktiviteter och event. Du kommer även vara besöksvärd åt grupper och sällskap. Därtill kommer du i det dagliga fylla på varor, dekorera och stå i kassan. Butiken är öppen året om och personalstyrkan ökas i takt med besöksantalet under högsäsong.

Vi tror du har erfarenhet av en liknande tjänst där du skapat en tilltalande och säljande miljö. För att lyckas i rollen drivs du av försäljning och av att överträffa kundernas förväntningar. Som person har du en prestigelös framtoning, ett starkt driv samt en kärlek till produkterna. Vi tror att du älskar sylt!

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnande.

Varmt välkommen med din ansökan!