Butikschef

Hyma Skog & Trädgård är moderbolag till Hylte Jakt & Lantman, Maskinklippet och DUAB. Koncernen har en stark och lönsam tillväxt driven av e-handel och digitalisering där bolagen är marknadsledande i sina respektive segment – jakt, skog & trädgård, maskiner och verktyg. Som kund kan man förvänta sig högsta möjliga kunnande, engagemang och personlig service när du besöker; hylte-lantman.com, maskinklippet.se eller duabhuset.se. Koncernen omsätter cirka 700 mkr och har närmare 100 anställda.

Nu söker vi en Butikschef

Har du rätt engagemang och ledaregenskaper för att driva- och utveckla Hylte Jakt & Lantmans butik i Hyltebruk? Du leder, utvecklar och motiverar din personal och säkerställer en förstklassig kundupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare skapar du ett inspirerande och utvecklande arbetsklimat.

Förutom den dagliga planeringen och driften av butiken identifierar och genomför du förbättringar tillsammans med dina medarbetare och skapar samtidigt effektiva leverantörssamarbeten. Du följer och analyserar försäljningsstatistiken noga för att fatta rätt beslut och delar informationen med dina kollegor. I rollen ingår budget- och resultatansvar och du rapporterar till vice VD.

Personalansvaret omfattar ett tjugotal medarbetare. En viktig del av rollen är att skapa laganda och få medarbetarna att växa. Resor till branschmässor eller leverantörer kan förekomma både inom Sverige och utomlands.

Vi tror du har en gedigen erfarenhet av personalledning och utveckling. Du har haft budget- och resultatansvar men inte nödvändigtvis från en butik.

Försäljning har alltid varit en del av dina tidigare roller och troligtvis har du en relevant kommersiell utbildningsbakgrund. Kunskaper och intresse för jakt, skog och friluftsliv är en fördel då det till stor del präglar målgruppen. Då internationella kontakter förekommer behöver du behärska engelska i tal och skrift. Körkort är en förutsättning.

Som person är du en van ledare som kan hantera olika personligheter. Du är rättvis, rak och omtänksam och drivs att lyckas tillsammans med andra. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer samtidigt som du tänker affärsmässigt, är strukturerad och analytisk.

Vill du anta utmaningen som butikschef tillsammans med oss på Hylte Jakt & Lantman? Vi kan erbjuda en utvecklande och ansvarsfylld roll i ett företag som växer snabbare än de flesta. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!